Verkrijg Nu Online uw e-Zakenvisum voor Oekraïne

Er is geen Toeristenvisum Vereist

Vandaag is uw geluksdag. U heeft GEEN toeristenvisum nodig om naar dit land te reizen. Als u informatie wilt hebben over een studentenvisum of werkvergunning, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde ambassade. Veilige Reis!

Ambassade Contactgegevens

Meer informatie: eZakenvisum

Vanaf april 2018 kunnen paspoorthouders van 46 specifieke landen het elektronisch zakenvisum (e-Zakenvisum) voor Oekraïne aanvragen. e-Visa worden door het Min. van BuZa van Oekraïne afgegeven als een visum voor één inreis (single entry) dat een geldigheidsduur van 60 dagen heeft. Er is ook een apart e-Toeristenvisum beschikbaar.

Het e-Visumsysteem is een online methode voor het aanvragen van visa om vanuit overal ter wereld toegang te krijgen tot het land. Een aantal voordelen van dit systeem voor de reiziger zijn dat een visum, vanaf elke locatie, snel via internet kan worden aangevraagd, en de betaling online gebeurt op het moment van de visumaanvraag. Reizigers ontvangen het e-Visum voor Oekraïne per e-mail. Wij raden u aan het e-Visum uit te printen, want u dient het document zowel bij binnenkomst als bij vertrek te tonen, bovendien moet u het tijdens de duur van uw verblijf bij u hebben.

Gebruik ons Visum Calculatortool

Bereken de Visumkosten voor het indienen van de Aanvraag

Klantervaringen

Onze klanten hebben geweldige verhalen over ons

Veelgestelde Vragen

Het e-Zakenvisum Oekraïne is een officieel reisdocument dat buitenlanders nodig hebben om voor zakelijke doeleinden naar Oekraïne te reizen.

Wij hebben het volgende nodig om uw aanvraag in te dienen:

  • Geldig paspoort
  • Ziektekosteverzekering (met een dekking van 30.000 euro)
  • Bewijs van voldoende financiële middelen om de verblijfskosten in het land te kunnen bekostigen
  • Informatie over de accomodatie
  • Een uitnodigingsbrief van een in Oekraïne geregistreerd rechtspersoon met vermelding van het inschrijvingsnummer uit Unified State Register of Legal Entities (Verenigd Staatssregister van Rechtspersonen).
  • Een uitnodigingsbrief van een overheidsinstantie, overheidsinstelling, staatsbedrijf of staatsorganisatie.
  • Een document waarin wordt bevestigd dat de buitenlandse investering volledig overeenkomstig de regelgeving inzake de regeling buitenlandse investeringen op het grondgebied van Oekraïne is.

De kosten voor het e-Zakenvisum voor Oekraïne bedragen 65 USD. Hier bovenop wordt een extra vergoeding voor standaardverwerking van 35 USD in rekening gebracht. Voor spoedverwerking en supersnelle verwerking bedragen de extra kosten respectievelijk 60 USD en 85 USD.

Dit is afhankelijk van de door u gekozen verwerkingstijd. Wij bieden drie opties:

  • Standaardverwerking: 72 uur
  • Spoedverwerking: 24 uur
  • Supersnelle Verwerking: 18 uur

Het is vanaf de inreisdatum 60 dagen geldig. Let op, dit veschilt ten opzichte van het merendeel van de visa, waarbij de geldigheidsduur vanaf de afgiftedatum begint te lopen.

Het paspoort van de aanvrager dient vanaf de inreisdatum in Oekraïne minstens 6 maanden geldig te zijn, en minimaal één lege visumpagina te bevatten.

Nee, als het e-Visum eenmaal is afgegeven is het niet meer mogelijk om gegevens op het e-Visum te wijzigen of te veranderen. Ontdekt u, vóórdat uw visum wordt afgegeven dat u zich bij het invullen heeft vergist, neem dan Zo Spoedig Mogelijk contact met ons op via de online chat of door een e-mail te sturen naar help@ivisa.com.

Het maximaal toegestane verblijf is 30 dagen.

De volgende nationaliteiten komen in aanmerking:

  • Antigua enBarbuda, Australiëa, Bahama’s, Bahrein, Barbados, Bolivia, Bhutan, Cambodia, Costa Rica, Dominica, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Fiji, Grenada, Guatemala, Haiti, Honduras, Indonesië, Jamaica, Koeweit, Laos, Maleisië, Maldives, Mauritius, Mexico, Micronesië, Myanmar, Nepal, Nieuw-Zeeland, Nicaragua, Oman, Palau, Peru, Qatar, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Samoa, Saoedi-Arabië, Seychelles, Singapore, Suriname, Thailand, Oost-Timor, Trinidad en Tobago, Tuvalu, Vanuatu

U dient de volgende documenten te overleggen:

  • Uw geldig paspoort
  • Uw uitgeprint e-Visum
  • Bewijs van voldoende middelen om uw verblijfskosten te kunnen bekostigen
  • Verzekeringsbewijs
  • Informatie over de accomodatie
  • Alle documenten die uw zakelijke doeleinden in Oekraïne kunnen onderbouwen

Een visum (e-Visum of anderszins) geeft u alleen toestemming om naar een inreislocatie (luchthaven) te reizen. Het definitieve besluit over het verlenen van toegang is ter discretie van de immigratiefunctionaris bij aankomst.

Oekraïne heeft een moeilijk verleden achter de rug. In het recente verleden had het enige conflicten. Dat is nu veranderd en het land is open voor zakendoen. u bent waarschijnlijk geïnteresseerd om zaken te doen met Oekraïners en het geheim tot een succesvolle zakenreis is meer te leren over zaken die met hun cultuur en tradities te maken hebben. U kunt tenslotte geen zaken doen met mensen waar u niets vanaf weet. Het is belangrijk voor u dat u hun zakenmentaliteit begrijpt. Bovendien wordt het zeer gewaardeerd als u interesse toont voor de geschiedenis en cultuur van Oekraïne. Hiermee toont u toewijding tot een succesvol gezamenlijk zakenproject. Daarom is de navolgende informatie belangrijk en behulpzaam. Het eerste wat u moet weten is dat Oekraïners het niet plezierig vinden als hun land wordt aangeduid als ‘de Oekraïne’. Het maakt waarschijnlijk voor u geen verschil, maar als u deze omschrijving gebruikt, dan geeft u de impressie dat u het land aanduidt als onderdeel van iets anders. In dit geval praten we over de voormalige USSR of Rusland. Het is waar dat beide landen iets van hun geschiedenis delen, zelf tot zeer recent, maar het zijn niet dezelfde landen. Door de bovengenoemde uitdrukking te gebruiken, lijkt u voorbij te gaan aan de onafhankelijkheid van Oekraïne. U denkt misschien niet zover door, maar de Oekraïners zullen zich wat ongemakkelijk voelen en daarom is het belangrijk voor u om deze omschrijving niet te gebruiken. Waar de taal betreft, wordt Engels alleen in sommige delen van Oekraïne gesproken. Ook is het afhankelijk van de bedrijfstak waarin u zaken doet. Bijvoorbeeld in de landbouw of de zware industrie heeft u een vertaler nodig. Ook is de kennis van het Engels afhankelijk van de generatie waar u mee werkt. Zoals u kunt begrijpen, spreken de jongere generaties Engels in tegenstelling tot de oudere generaties die het bij een eigen taal houden. De officiële taal in Oekraïne is Oekraïens, maar in het Oosten is Russisch nog zeer gebruikelijk. Dit geld ook voor de Krim. Het komt misschien als een verassing maar veel Oekraïners spreken Duits, omdat het land van oudsher zakenrelaties heeft met Duitsland. U hoeft geen enkele van deze talen te leren als u denkt dat het te moeilijk is of uw tijd daar te kort om het zinvol te maken. Maar als u een goede indruk wil maken, is het aan te bevelen als u enige uitdrukkingen leert. In tegenstelling tot vele andere culturen hechten Oekraïners geen belang aan kennismakingsvergaderingen als ze u voor het eerst ontmoeten. Ze nemen zaken niet persoonlijk op en verwachten dat u gelijk terzake komt bij de eerste ontmoeting. Dus wees goed voorbereid. Ze zullen u geen persoonlijke vragen stellen en de aanwezige delegatie in de vergadering is meer geïnteresseerd in wat u te bieden heeft dan te weten wie u bent en wat u doet voor het bedrijf waar u voor werkt. Alle belangrijke onderwerpen worden direct besproken, terwijl minder belangrijke zaken worden afgehandeld via telefoon of e-mailberichten. Het groeten gaat eenvoudig en direct. In Oekraïne worden er handen geschud, maar er zijn enige regels. Zo moet u nooit een handen schudden over een drempel heen. Geschenken zijn niet nodig, maar als iemand u uitnodigt bij u thuis voor een diner, neem dan bloemen mee. Zorg ervoor dat de bloemen in oneven aantallen zijn. Oekraïners associëren even aantallen met begrafenissen en rouw. Tijdens de onderhandelingen, kunt u een beetje verveeld raken, aangezien de Oekraïners er de tijd voor nemen om tot een conclusie te komen. Wat u ook moet weten is dat Oekraïners elke vorm van informatie, hoe klein ook, vertrouwelijk achten. Dat is misschien vreemd voor u. Bijvoorbeeld het verkrijgen van een telefoonnummer van een werknemer via de PR afdeling van een bedrijf is bijna onmogelijk van de directeur zelfs volkomen onmogelijk. Deze informatie krijg je alleen tijdens een persoonlijke ontmoeting. Het is gebruikelijk in Oekraïne dat bedrijven een nota van overeenstemming opstellen. Dit moet u niet verontrusten, aangezien u deze niet hoeft te ondertekenen en ze geen juridische gevolgen hebben voor u zelf. Maar het zijn de gebruikelijke documenten en Oekraïense bedrijven slaan deze stap nooit over. Qua kleding is het zoals in vele andere landen. Mannen dragen kostuums met stropdas. Het weer in Oekraïne is zelden warm, behalve in de zomer en als u het te heet vindt, dan mag u uw jasje uitdoen. Zover de heren. Als u een vrouw bent, dient u zich conservatief te kleden. Jurk en rok zijn prima, maar dan wel tot over de knieën. U kleding dient uw schouders te bedekken en geen split te vertonen. Uw jurk of rok mag ook niet te krap zijn. Aan de minder positieve kant moeten het gebrek aan transparantie en corruptie worden vermeld, waarbij het land op plaats 144 staat in de ranglijst van 176 landen. Ook al zeggen uw zakenpartners dat ambtenaren moeten worden omgekocht, wij adviseren u dat niet te doen. Corruptie is een groot probleem in dit gedeelte van de wereld, maar daar wilt u niets mee te maken hebben. Het is beter om een contract te verliezen dan uw integriteit. Om nog maar te zwijgen over de problemen waarin u terecht kunt komen als u wordt betrapt. In zijn algemeenheid is het niet moeilijk om Oekraïne te begrijpen. Hun cultuur is nagenoeg hetzelfde als die in de rest van Oost Europa. De mensen zijn gastvrij en laten dat maar al te vaak blijken. Ook is het aan te raden dat wat ze zeggen met een korreltje zout te nemen. We weten hoe het werkt in de zakenwereld en de Oekraïners zijn niet de meest open mensen in de wereld. Zolang u een beetje kritisch blijft, zult u een succesvolle zakenreis hebben.

Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot en reizen binnen een bepaald land. Het e-Visum is een alternatief voor visa die worden afgegeven bij binnenkomst van een land of voor een bezoek aan een ambassade/consulaat om een traditioneel papieren visum te verkrijgen. e-Visa zijn elektronisch gekoppeld aan het paspoort van de reiziger.

Onze service begint bij het geven van informatie. U kunt gebruik maken van onze actuele visumvereisten tool om uit te zoeken of u een visum nodig heeft. Het zit heel simpel in elkaar u hoeft ons alleen te vertellen waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Op basis van deze informatie vertellen wij u hoeveel het visum kost, het aantal binnenkomsten, de startdatum en geven u de mogelijkheid tot het direct aanvragen op onze site!

De beste plaats om deze informatie te vinden is ons visumvereistentool. Elk land heeft andere toegangsregels en visumkosten. Als u haast heeft, kunt u ook online aanvragen en op het formulier zult u ook deze informatie terugvinden.

Het hangt af van het land dat het visum afgeeft. Voor veel landen zoals voor ETA Australië en het e-Visum Turkije kan het proces via onze spoeddienst in 15 minuten worden uitgevoerd. Voor andere landen, zoals het Indiaas toeristenvisum, duurt het proces meestal 24 uur. De exacte tijd vindt u op elk aanvraagformulier. Wat wij garanderen is dat uw aanvraag met iVisa overal de snelste manier is.

De documenten moeten worden afgedrukt op een blanco vel A4 wit papier. Dubbelzijdig of verkleind printen wordt niet geaccepteerd.

Wij helpen u om uw visum op de eenvoudigste en snelste manier te verkrijgen. Door middel van gebruiksvriendelijke online aanvraagformulieren en een 24/7 klantenservice van wereldklasse maken we het hele visumproces snel en eenvoudig! Wijmaken ook gebruik van beproefde methodes als het gaat om de bescherming van uw gegevens en creditcard.

iVisa biedt twee soorten Visa aan: Elektronische visa (e-Visa) en traditionele papieren visa, afgaande op uw bestemming. Daarnaast bieden wij ook de volgende diensten/documenten aan die door bepaalde landen worden vereist: ETA (elektronische reistoestemming), Toeristenkaarten, Visum bij aankomst, pre-registratie/goedkeuringsformulier, Uitnodigingsbrieven voor Toeristen en de dienst Ambassade-inschrijving.

  1. Selecteer het land waarvoor u het visum aanvraagt
  2. Selecteer het type visum en lees de instructies zorgvuldig door.
  3. Selecteer Nu toepassen
  4. Vul het aanvraagformulier in
  5. Betaal met een Visa Card, Mastercard of andere debitcard.
  6. Wacht op goedkeuring via e-mail, download en print de e-Visa via uw account.
  7. Toon uw afgedrukte e-Visum aan de immigratiebeambte bij binnenkomst in het land.

We merken hierbij op dat de meeste landen de mogelijkheid bieden om een visum zonder bemiddelingskosten te verwerken. De belangrijkste reden is dat we duizenden visa per maand verwerken omdat we u tijd en frustratie willen besparen. Onze service omvat een eenvoudig te gebruiken website en aanvraagformulier. Het is veel eenvoudiger om uw aanvraag bij ons te doen, vooral voor mobiele gebruikers en grote groepen. Wij sturen al onze klanten het visum meerdere dagen voor het vertrek toe. Dit is vooral nuttig voor reizigers die het visum maanden van tevoren kopen. We hebben ook een 24-uurs klantenservice met professionals die gevestigd zijn in de Verenigde Staten en Engels spreken. Wij accepteren meerdere valuta's en onze website kan in meer dan 20 talen worden geraadpleegd. Wij geloven dat onze vergoeding uw tijd en gezond verstand waard is, maar onthoud wel dat alle overheden hun eigen "gratis" dienst hebben.

Als u uw aanvraag op onze site heeft ingediend, kunt u inloggen op uw account en uw bestelling/aanvraag opzoeken. Na ontvangst van de betaling wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Klik op de link in uw bevestigingsmail om een wachtwoord in te stellen of bezoek de pagina inloggen om het wachtwoord in te stellen en toegang tot het account te krijgen. Let op: in de meeste gevallen wordt uw visum via e-mail bij u afgeleverd en kunt u het na het inloggen in uw account vinden.

Als uw visumaanvraag niet wordt goedgekeurd door de overheidsinstantie, zullen wij zorgen voor een volledige terugbetaling onder onze goedkeuringsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via chat en wij zullen de door u betaalde kosten restitueren. Als er een fout is gemaakt bij uw aanvraag, zullen wij uw visum kosteloos opnieuw verwerken. Let op: terugbetalingen worden teruggestort op dezelfde creditcard die werd gebruikt.

Als wij uw visum nog niet hebben verwerkt, kunnen wij zonder problemen wijzigingen aanbrengen. Wij controleren uw gegevens ook op fouten. In het geval dat uw visum al is verwerkt en wij uw aanvraag hebben ingediend bij de juiste overheidsinstellingen, zullen sommigen dit accepteren en de wijzigingen doorvoeren, terwijl anderen dat niet doen. Neem onmiddellijk contact met ons op (bij voorkeur via chat) als u een fout in uw aanvraag opmerkt.

Sommige landen kunnen een bewijs van vaccinatie tegen gele koorts eisen als u aankomt uit een land met een risico op gele koorts. Meer info vindt u hier: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de passagier om deze regels te controleren voordat hij/zij naar het gekozen land reist.

Om uw factuur te downloaden, kunt u inloggen op uw account en deze daar direct downloaden.

U kunt het e-Visum opnieuw afdrukken vanuit uw e-mailaccount. U kunt het e-Visum ook opvragen en opnieuw afdrukken via uw iVisa-account.

Ja, het iVisa-systeem bewaart uw kredietkaartgegevens niet meer nadat de transactie is verwerkt.

Alle visa geven reizigers de toestemming om naar de locatie van binnenkomst van een land te reizen. Of u al dan niet toegang wordt verleend, beslist de Immigratiebeambte op het moment van aankomst.

Als uw visumaanvraag nog niet voor behandeling is ingediend, ontvangt u het volledige bedrag terug. Echter, als uw aanvraag reeds is verwerkt, dan kunnen wij geen terugbetaling verlenen.

Wanneer het visum naar u moet worden verzonden, is deze verzendtijd niet inbegrepen in de verwerkingsduur. Het is vanaf het moment dat wij uw aanvraag ontvangen tot en met het verkrijgen van de goedkeuring. De meeste visa (e-Visa) worden na goedkeuring per e-mail verzonden, zodat leveringstermijnen niet van toepassing zijn.

Nee, wij zijn niet aangesloten bij een overheidsinstantie. Wij zijn een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van visa voor reizigers wereldwijd.

Helaas kunnen we dat niet, omdat de overheidsinstanties ons niet op de hoogte stellen van de reden(en) achter de besluiten.

Als uw visum niet is goedgekeurd, adviseren wij u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade/consulaat voor meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn.

Wij accepteren Visa, Master Card, American Express en PayPal.

Alle burgers uit deze gebieden die een aanvraag indienen via onze website zullen hun aanvraag moeten laten behandelen met de nationaliteit zoals vermeld in hun paspoort. Als voorbeeld, een reiziger uit Puerto Rico zal zijn aanvraag verwerkt zien als een persoon die de Amerikaanse nationaliteit bezit. Dit geldt niet voor de reizigers in de categorie BOTC (British Overseas Territories Citizen) volgens de British Overseas Territories Act van 2002.

Need Help?