Het GBAO e visum voor Tajikistan online aanvragen

Het hebben van een visum is vereist. Wij kunnen helpen bij de behandeling van dit document

Visumtype Visumkosten Bemiddelingskosten Aantal Inreizen Verwerkingsduur
eVisum
Visumkosten USD 52.00
Bemiddelingskosten USD 20.00
Aantal Inreizen Eenmalige
Verwerkingsduur 48 uren
Nu Aanvragen
eVisum GBAO
Visumkosten USD 72.00
Bemiddelingskosten USD 20.00
Aantal Inreizen Eenmalige
Verwerkingsduur 48 uren
Nu Aanvragen

Hoe aan te vragen: eVisum GBAO

Vul de online aanvraag in
Vul de online aanvraag in

Vul onze eenvoudige online aanvraag in en betaal met creditcard of PayPal

Document via e-mail ontvangen
Document via e-mail ontvangen

Het is niet nodig om langs de ambassade te gaan. Wij doen het voor u, zodat u geen kostbare tijd verliest

Bestemming invoeren
Bestemming invoeren

Overleg uw paspoort en het document dat wij verstrekken bij binnenkomst in het land van bestemming

Nu Aanvragen

Meer informatie: eVisum GBAO

In januari 2016 voerde de Republiek Tadzjikistan het systeem van elektronische visa of e-Visa in, waardoor bezoekers voor een kort verblijf moeiteloos een visum kunnen verkrijgen. Met dit e-Visum kunnen buitenlandse burgers het land bezoeken voor toeristische of zakelijke doeleinden. Het enige wat gedaan moet worden om het elektronisch visum te verkrijgen, is het indienen van de online aanvraag en dit kan zonder het consulaat te bezoeken. De reiziger heeft niet langer meer te maken met de lange wachttijden op de consulaten van Tadzjikistan of bij de grensovergangen.

Het GBAO e-Visum is een officieel document voor het betreden van en reizen binnen Tadzjikistan en de autonome regio Gorno-Badakhshan, waarvoor een speciale toestemming is vereist naast het e-Visum Tadzjikistan. U kunt alleen een GBAO e-Visum aanvragen als u zich buiten het grondgebied van Tadzjikistan bevindt. Aanvragers ontvangen hun visum per e-mail, na het invullen van het aanvraagformulier met de benodigde informatie en nadat de online creditcardbetaling is voltooid.

Gebruik ons Visum Calculatortool

Bereken de Visumkosten voor het indienen van de Aanvraag

Klantervaringen

Onze klanten hebben geweldige verhalen over ons

Veelgestelde Vragen

Hiermee kunnen reizigers de GBAO-regio betreden, omdat hiervoor een aparte vergunning/ visum vereist is. GBAO is de Autonome Regio Gorno-Badakhshan in Oost-Tadzjikistan.

  • Uw paspoort gescand in PDF-, JPEG-, GIF-, BMP- of PNG-formaat.
  • Een credit-/debitcard of een Paypal-rekening.

De kosten voor het GBAO e-Visum voor Tadzjijkistan bedragen 70 USD. Hier bovenop wordt een extra vergoeding voor standaardverwerking van 20 USD in rekening gebracht. Voor spoedverwerking en supersnelle verwerking bedragen de extra kosten respectievelijk 50 USD en 70 USD.

Dit is afhankelijk van de door u gekozen verwerkingstijd. Wij bieden drie opties:

  1. Standaardverwerking: 1 werkdag
  2. Spoedverwerking: 2 uur
  3. Supersnelle Verwerking: 15 minuten

Het elektronische visum GBAO voor Tadzjikistan is na afgifte 90 dagen geldig. Dit betekent dat u binnen 90 dagen GBAO in Tadzjikistan moet inreizen. Het is een visum voor één inreis (single entry) met een verblijfsduur van maximaal 45 dagen.

Het paspoort van de aanvrager dient vanaf het moment van binnenkomst in Tadzjikistan nog minstens 6 maanden geldig te zijn en minimaal één lege visumpagina te bevatten.

Ingezetenen van bepaalde landen komen in aanmerking voor de aanvraag van het GBAO e-Visum Tadzjikistan, op voorwaarde dat ze voldoen aan de vereiste criteria. Scroll naar de bovenkant van de pagina om te zien wat de visumvereisten voor uw land zijn.

Ja, u dient de Autonome Region Gorno-Badakhshan (GBAO) binnen te reizen op de datum die vermeld wordt op uw e-Visum.

Nee, het visum is alleen geldig voor één inreis (single entry).

Ja, het is vereist dat iedere reiziger die de Autonome Regio Gorno-Badakhshan (GBAO) wil bezoeken een aanvraag voor het GBAO e-Visum voor Tadzjikistan indient, dit geldt ook voor minderjarigen.

Het GBAO e-Visum voor Tadzjikistan is geldig voor één enkele inreis (single entry).

Na afgifte dient het GBAO e-Visum voor Tadzjikistan binnen 3 maanden na de toekenning ervan voor de inreis in Tadzjikistan te worden gebruikt, anders komt het te vervallen.

Het enige verschil tussen de twee is dat het GBAO e-Visum, naast het verlenen van toegang tot Tadzjikistan, u ook toegang geeft tot de GBAO-regio.

Alle regio’s vallen onder het GBAO e-Visa BEHALVE de regio Lake Sarez, waarvoor een afzonderlijke vergunning vereist is. Deze vegunning kan worden verkregen bij het Committee for Emergency Situations (Comité voor Noodsituaties) op de Lohuti Street in Dushanbe.

Overweegt u uw business uit te breiden naar Tadzjikistan of samen te gaan werken met een Tadzjieks bedrijf? Zolang u de zakelijke etiquette van Tadzjikistan volgt, zult u hier vast in slagen. Als u zaken wilt doen in een vreemd land, dan moet u moeite doen om de cultuur en de tradities te leren kennen. U bent daar namelijk te gast, waar u ook naar toe gaat en aangezien u het respect krijgt wat u verdient, moet u dat ook terug geven. Dit is een van de geheimen van een succesvolle relatie met een buitenlands bedrijf.

In Tadzjikistan is dat niet anders. Soms zijn er regels die u moet respecteren, wanneer u zaken doet met ambtenaren van de overheid. U wilt hen natuurlijk niet beledigen door iets te doen dat niet wordt gewaardeerd, maar wat als heel normaal wordt ervaren in de cultuur waar u zelf vandaan komt. Met dat voor ogen, leest u hierna over de meest voorkomende zakelijke gebruiken in de zakelijke etiquette van Tadzjikistan. Het maken van een afspraak met een Tadzjieks bedrijf is niet zo moeilijk, maar het vereist enig geduld. U krijgt misschien niet zo snel reactie als verwacht, maar de redenen hiervoor kunnen heel eenvoudig zijn. De baas van het bedrijf is niet op kantoor of zelfs op zakenreis. Maar zodra de reactie komt is deze bijna altijd positief. Tadzjikistan bereiken is daarentegen soms lastig, afhankelijk van waar u vandaan komt vliegen. Maar waar u ook vandaan komt, uiteindelijk komt u uit in Istanboel. Bijna elke vlucht naar Tadzjikistan gaat via Turkije. Zodra u eenmaal in Tadzjikistan bent en u zaken moet doen met bedrijven buiten de hoofdstad Doesjanbe, kunt u het beste een auto huren. Dit is ook de beste optie voor zakendelegaties. Ook moet u een vertaler inhuren, omdat de mensen in Tadzjikistan, zelfs de zakenmensen geen Engels spreken, of tenminste niet goed. De mensen in Tadzjikistan spreken of Russisch of Tadzjieks en hoewel het niet van u verwacht wordt deze talen te leren omdat ze voor de meeste buitenlanders te moeilijk zijn, is het aan te raden wat woordjes te leren, zoals dank u wel en alstublieft. U maakt dan een goede indruk op uw Tadzjiekse delegatie en zij zullen zich meer open stellen en u vertrouwen. De zakelijke relatie in Tadzjikistan is gestoeld op vertrouwen en u moet bewijzen dat u vertrouwd kunt worden. Er zijn misschien niet veel manieren waarop u dit kunt doen, maar een goed begin is altijd om uw woord te houden. Ook dient u op tijd te komen en te tonen dat u serieus bent in de zaken die u wilt maken. Een stevige handdruk helpt de delegatie te overtuigen wat voor soort persoon u bent. U moet besluitvaardig zijn. Uw houding en de manier waarop u omgaat met de Tadzjiekse overheidsmensen zal veel over u zelf zeggen. Visitekaartjes zullen moeten worden uitgewisseld tijdens de eerste ontmoeting. Als u echt een goede indruk wilt maken, dan laat u nieuwe visitekaartjes maken met een Russische of Tadzjiekse versie op de achterkant. Dit is ook afhankelijk van het gebied waar u zaken gaat doen. Sommige mensen gebruiken Russisch als de belangrijkste taal, anderen Tadzjieks. Informeer van de voren wie wat spreekt om zo grote fouten te vermijden. Wanneer u visitekaartjes ontvangt van de buitenlandse delegatie, zorg er dan voor dat u ze eerst bekijkt voordat u ze in uw zak steekt. u moet interesse laten zien. Wat betreft kleding, moet u zich zakelijk conservatief kleden. Een kostuum met das is prima en aangezien het klimaat gematigd is, zult u zich comfortabel voelen zelfs met een jasje aan. Ook vrouwen moeten een zakelijke stijl hanteren, en bovendien netjes. Als u een vrouw bent, zorg er dan voor dat uw jurk of rok uw schouders en knieën bedekt. In geen een hoge split. Mocht uw kleding te strak zijn, dan kan dat een minder nette indruk maken. Voordat de vergadering begint, kijk even in de spiegel om te zien of u aan alle voorwaarden voldoet. Het is ook zeer gebruikelijk in Tadzjikistan dat u wordt uitgenodigd voor een kop thee. Maar verwacht geen thee, want ook al omschrijven ze het als een kopje thee drinken, in werkelijkheid krijgt u een glas wodka of cognac. Het gaat niet zozeer om het drinken, maar een weigering zou opgevat kunnen worden als een belediging. Wat de reden ook moge zijn, voor Tadzjiekse zakenmensen is het gezamenlijk drinken een teken van betrouwbaarheid. Als u in het geheel niet drinkt of u wilt niet te veel alcohol nuttigen, drink dan uw glas niet helemaal leeg. Dit is een beleefde manier om te zeggen dat u niet meer wilt drinken, althans voorlopig. Voordat u naar Tadzjikistan gaat, zorg dat u iets gelezen heeft over de geschiedenis van het land en de cultuur. Misschien komt dit onderwerp aan de orde en wordt aan u gevraagd wat u vindt van uw verblijf in Tadzjikistan. Hoe meer informatie u weet, des te meer u de delegatie kunt imponeren. U kunt laten blijken dat u gefascineerd bent door de geschiedenis van dit land. De Tadzjieken zijn trotse mensen en waarderen het als buitenlanders zich interesseren voor hun cultuur en tradities. Als u een klein, maar populier gedicht zou kunnen leren in het Tadzjieks, vallen uw gastheren van hun stoel van verbazing. Ze houden van het opzeggen van gedichten en als u dat ook kan, wordt dat opgevat als een teken van toewijding. De Tadzjiekse regels zijn niet moeilijk te begrijpen, maar voorbereiding is van belang voor het slagen van uw zakenreis. Dat is niet moeilijk, vooral nu u hier toegang heeft tot dergelijke informatie. Tadzjikistan is een prachtig land en biedt vele en diverse mogelijkheden. Het enige dat u moet doen is de Tadzjiekse mensen ervan te overtuigen dat u het waard bent om zaken mee te doen.

Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot en reizen binnen een bepaald land. Het e-Visum is een alternatief voor visa die worden afgegeven bij binnenkomst van een land of voor een bezoek aan een ambassade/consulaat om een traditioneel papieren visum te verkrijgen. e-Visa zijn elektronisch gekoppeld aan het paspoort van de reiziger.

Onze service begint bij het geven van informatie. U kunt gebruik maken van onze actuele visumvereisten tool om uit te zoeken of u een visum nodig heeft. Het zit heel simpel in elkaar u hoeft ons alleen te vertellen waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Op basis van deze informatie vertellen wij u hoeveel het visum kost, het aantal binnenkomsten, de startdatum en geven u de mogelijkheid tot het direct aanvragen op onze site!

De beste plaats om deze informatie te vinden is ons visumvereistentool. Elk land heeft andere toegangsregels en visumkosten. Als u haast heeft, kunt u ook online aanvragen en op het formulier zult u ook deze informatie terugvinden.

Het hangt af van het land dat het visum afgeeft. Voor veel landen zoals voor ETA Australië en het e-Visum Turkije kan het proces via onze spoeddienst in 15 minuten worden uitgevoerd. Voor andere landen, zoals het Indiaas toeristenvisum, duurt het proces meestal 24 uur. De exacte tijd vindt u op elk aanvraagformulier. Wat wij garanderen is dat uw aanvraag met iVisa overal de snelste manier is.

De documenten moeten worden afgedrukt op een blanco vel A4 wit papier. Dubbelzijdig of verkleind printen wordt niet geaccepteerd.

Wij helpen u om uw visum op de eenvoudigste en snelste manier te verkrijgen. Door middel van gebruiksvriendelijke online aanvraagformulieren en een 24/7 klantenservice van wereldklasse maken we het hele visumproces snel en eenvoudig! Wijmaken ook gebruik van beproefde methodes als het gaat om de bescherming van uw gegevens en creditcard.

iVisa biedt twee soorten Visa aan: Elektronische visa (e-Visa) en traditionele papieren visa, afgaande op uw bestemming. Daarnaast bieden wij ook de volgende diensten/documenten aan die door bepaalde landen worden vereist: ETA (elektronische reistoestemming), Toeristenkaarten, Visum bij aankomst, pre-registratie/goedkeuringsformulier, Uitnodigingsbrieven voor Toeristen en de dienst Ambassade-inschrijving.

  1. Selecteer het land waarvoor u het visum aanvraagt
  2. Selecteer het type visum en lees de instructies zorgvuldig door.
  3. Selecteer Nu toepassen
  4. Vul het aanvraagformulier in
  5. Betaal met een Visa Card, Mastercard of andere debitcard.
  6. Wacht op goedkeuring via e-mail, download en print de e-Visa via uw account.
  7. Toon uw afgedrukte e-Visum aan de immigratiebeambte bij binnenkomst in het land.

We merken hierbij op dat de meeste landen de mogelijkheid bieden om een visum zonder bemiddelingskosten te verwerken. De belangrijkste reden is dat we duizenden visa per maand verwerken omdat we u tijd en frustratie willen besparen. Onze service omvat een eenvoudig te gebruiken website en aanvraagformulier. Het is veel eenvoudiger om uw aanvraag bij ons te doen, vooral voor mobiele gebruikers en grote groepen. Wij sturen al onze klanten het visum meerdere dagen voor het vertrek toe. Dit is vooral nuttig voor reizigers die het visum maanden van tevoren kopen. We hebben ook een 24-uurs klantenservice met professionals die gevestigd zijn in de Verenigde Staten en Engels spreken. Wij accepteren meerdere valuta's en onze website kan in meer dan 20 talen worden geraadpleegd. Wij geloven dat onze vergoeding uw tijd en gezond verstand waard is, maar onthoud wel dat alle overheden hun eigen "gratis" dienst hebben.

Als u uw aanvraag op onze site heeft ingediend, kunt u inloggen op uw account en uw bestelling/aanvraag opzoeken. Na ontvangst van de betaling wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Klik op de link in uw bevestigingsmail om een wachtwoord in te stellen of bezoek de pagina inloggen om het wachtwoord in te stellen en toegang tot het account te krijgen. Let op: in de meeste gevallen wordt uw visum via e-mail bij u afgeleverd en kunt u het na het inloggen in uw account vinden.

Als uw visumaanvraag niet wordt goedgekeurd door de overheidsinstantie, zullen wij zorgen voor een volledige terugbetaling onder onze goedkeuringsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via chat en wij zullen de door u betaalde kosten restitueren. Als er een fout is gemaakt bij uw aanvraag, zullen wij uw visum kosteloos opnieuw verwerken. Let op: terugbetalingen worden teruggestort op dezelfde creditcard die werd gebruikt.

Als wij uw visum nog niet hebben verwerkt, kunnen wij zonder problemen wijzigingen aanbrengen. Wij controleren uw gegevens ook op fouten. In het geval dat uw visum al is verwerkt en wij uw aanvraag hebben ingediend bij de juiste overheidsinstellingen, zullen sommigen dit accepteren en de wijzigingen doorvoeren, terwijl anderen dat niet doen. Neem onmiddellijk contact met ons op (bij voorkeur via chat) als u een fout in uw aanvraag opmerkt.

Sommige landen kunnen een bewijs van vaccinatie tegen gele koorts eisen als u aankomt uit een land met een risico op gele koorts. Meer info vindt u hier: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de passagier om deze regels te controleren voordat hij/zij naar het gekozen land reist.

Om uw factuur te downloaden, kunt u inloggen op uw account en deze daar direct downloaden.

U kunt het e-Visum opnieuw afdrukken vanuit uw e-mailaccount. U kunt het e-Visum ook opvragen en opnieuw afdrukken via uw iVisa-account.

Ja, het iVisa-systeem bewaart uw kredietkaartgegevens niet meer nadat de transactie is verwerkt.

Alle visa geven reizigers de toestemming om naar de locatie van binnenkomst van een land te reizen. Of u al dan niet toegang wordt verleend, beslist de Immigratiebeambte op het moment van aankomst.

Als uw visumaanvraag nog niet voor behandeling is ingediend, ontvangt u het volledige bedrag terug. Echter, als uw aanvraag reeds is verwerkt, dan kunnen wij geen terugbetaling verlenen.

Wanneer het visum naar u moet worden verzonden, is deze verzendtijd niet inbegrepen in de verwerkingsduur. Het is vanaf het moment dat wij uw aanvraag ontvangen tot en met het verkrijgen van de goedkeuring. De meeste visa (e-Visa) worden na goedkeuring per e-mail verzonden, zodat leveringstermijnen niet van toepassing zijn.

Nee, wij zijn niet aangesloten bij een overheidsinstantie. Wij zijn een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van visa voor reizigers wereldwijd.

Helaas kunnen we dat niet, omdat de overheidsinstanties ons niet op de hoogte stellen van de reden(en) achter de besluiten.

Als uw visum niet is goedgekeurd, adviseren wij u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade/consulaat voor meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn.

Wij accepteren Visa, Master Card, American Express en PayPal.

Alle burgers uit deze gebieden die een aanvraag indienen via onze website zullen hun aanvraag moeten laten behandelen met de nationaliteit zoals vermeld in hun paspoort. Als voorbeeld, een reiziger uit Puerto Rico zal zijn aanvraag verwerkt zien als een persoon die de Amerikaanse nationaliteit bezit. Dit geldt niet voor de reizigers in de categorie BOTC (British Overseas Territories Citizen) volgens de British Overseas Territories Act van 2002.

Need Help?