Uitgelicht op

Verkrijg Nu Online Uw e-Visum Tadzjikistan

iVisa.com biedt sinds 2013 versnelde verwerking en begeleiding voor alle visumaanvragen. We zijn niet verbonden aan enige overheidsdienst.

A visa is required. We can assist in processing this document.

Visumtype Visumkosten Bemiddelingskosten Aantal Inreizen Verwerkingsduur
eVisum
Visumkosten USD 50.00
Bemiddelingskosten USD 20.00
Aantal Inreizen Enkelvoudig
Verwerkingsduur 24 uren
Nu Aanvragen
eVisum GBAO
Visumkosten USD 70.00
Bemiddelingskosten USD 20.00
Aantal Inreizen Enkelvoudig
Verwerkingsduur 24 uren
Nu Aanvragen

How to Apply: eVisum

Vul de online aanvraag in

"Vul onze eenvoudige online aanvraag in en betaal met creditcard of PayPal

Receive document via email

No need to deal with the embassy. We do it for you so you don't lose valuable time

Bestemming invoeren

Toon bij aankomst uw Paspoort en het door ons verstrekte Document

Nu Aanvragen

Meer informatie: eVisum

In januari 2016 voerde de Republiek Tadzjikistan het systeem van elektronische visa of e-Visa in, waardoor bezoekers voor een kort verblijf moeiteloos een visum kunnen verkrijgen. Met dit e-Visum kunnen buitenlandse burgers het land bezoeken voor toeristische of zakelijke doeleinden. Het enige wat gedaan moet worden om het elektronisch visum te verkrijgen, is het indienen van de online aanvraag en dit kan zonder het consulaat te bezoeken. De reiziger heeft niet langer meer te maken met de lange wachttijden op de consulaten van Tadzjikistan of bij de grensovergangen.

Het e-Visum is een officieel document dat toegang biedt tot Tadzjikistan en waarmee u in het land kunt reizen. Het e-Visum kunt u uitsluitend aanvragen als u zich buiten Tadzjikistan bevindt. Aanvragers ontvangen hun visum per e-mail, na het invullen van het aanvraagformulier met de benodigde gegevens en nadat de online creditcardbetaling is voltooid.

Gebruik ons Visum Calculatortool

Bereken de Visumkosten voor het indienen van de Aanvraag

Klantervaringen

Onze klanten hebben geweldige verhalen over ons

Veelgestelde Vragen

Het is een officieel document dat toestemming geeft om van en naar Tadzjikistan te reizen. Het is elektronisch gekoppeld aan uw paspoort.

Wij hebben het volgende nodig om uw aanvraag in te dienen:

  • Uw paspoort gescand in PDF-, JPEG-, GIF-, BMP- of PNG-formaat.
  • Een credit-/debitcard of een PayPal-rekening.

De kosten voor het e-Visum voor Tadzjikistan bedragen 50 USD. Hier bovenop wordt een extra vergoeding voor standaardverwerking van 20 USD in rekening gebracht. Voor spoedverwerking en supersnelle verwerking bedragen de extra kosten respectievelijk 50 USD en 70 USD.

Dit is afhankelijk van de door u gekozen verwerkingstijd. Wij bieden drie opties:

  1. Standaardverwerking: 1 werkdag
  2. Spoedverwerking: 2 uur
  3. Supersnelle Verwerking: 15 minuten

Het e-Visum Tadzjikistan is na afgifte 90 dagen geldig. Dit betekent dat u Tadzjikistan binnen 90 dagen dient in te reizen. Het is een visum voor één inreis (single entry) met een verblijfsduur van maximaal 45 dagen.

Het paspoort van de aanvrager dient vanaf het moment van binnenkomst in Tadzjikistan nog minstens 6 maanden geldig te zijn en minimaal één lege visumpagina te bevatten.

Nee, u hoeft geen elektronisch visum voor Tadzjikistan aan te vragen als u de internationale transitzone op de luchthaven niet verlaat.

Ja, het is vereist dat iedere reiziger die Tadzjikistan wil bezoeken een aanvraag voor het elektronische visum voor Tadzjikistan indient, dit geldt ook voor minderjarigen.

Hoewel het e-Visum voor Tadzjikistan vanaf de afgiftedatum 90 dagen geldig is, dient het binnen 3 maanden na de toekenning ervan voor de inreis in het land te worden gebruikt, anders komt het te vervallen.

Nee, u dient het e-Visum Tadzjikistan voorafgaand aan uw reis te hebben aangevraagd en verkregen om Tadzjikistan in te kunnen reizen.

Ja, e-Visumhouders mogen via alle grenscontroleposten Tadzjikistan binnentreden.

Momenteel komen 121 nationaliteiten in aanmerking om een ​​e-Visum aan te vragen. U kunt onze visumchecker bovenaan de pagina gebruiken om te bepalen of uw nationaliteit in aanmerking komt.

Nee, een verlenging van het verblijf is niet toegestaan. U dient Tadzjikistan te verlaten en opnieuw een aanvraag voor een nieuw visum in te dienen, als u langer dan de toegestane 45 dagen wilt blijven.

Niet veel mensen kiezen Tajikistan als hun bestemming. Dat is jammer, want net als ieder ander land, heeft Tajikistan veel plaatsen die u aantrekkelijk zult vinden. In het algemeen gaan mensen daar naar toe om dat ze willen gaan wandelen in de Fann Mountains. De wereld beroemde Pamir Highway ligt ook in Tajikistan, dus die kunt u ook gelijk meenemen. Tajikistan bezoeken is zeer de moeite waard. Maar zoals dat voor ieder vreemd land geldt, moet u eerst de basis regels leren kennen. Het is niets aparts en u zult zich dat gemakkelijk eigen maken. Ten eerste moet u weten dat Tajikistan een religieus land is en dat het merendeel van de bevolking moslim is. Het is niet zo conservatief als sommige andere moslim landen, maar u moet natuurlijk hun gebruiken en tradities respecteren. Mensen in Tajikistan kunnen ook christen zijn en er zijn ook nog andere godsdiensten. De reden dat we Tajikistan een religieus land noemen, is dat u er voor kunt zorgen dat u zich gepast kunt kleden. Bijvoorbeeld als vrouw, mag Uw huid niet te veel zichtbaar zijn. En met niet te veel bedoel ik eigenlijk, helemaal niet zichtbaar. Vrouwen in Tajikistan dragen geen hijabs of dat soort gewaden, maar u moet zoveel mogelijk van Uw zelf bedekken. u kunt ook lange jurken dragen, maar dan zonder split en met lange mouwen.

Maar als u aan het ontdekken bent, zijn een lange broek en blouse of sweater Uw beste keus. u kunt ook leggings dragen met een lange blouse erbij. Ook is het handig om altijd een sjaal bij u te hebben voor het geval u besluit een moskee te bezoeken of een andere religieuze plaats. u kunt daar niet naar binnen gaan zonder Uw hoofd te bedekken. En mannen kunnen zich kleden zoals elke man in de wereld. u ziet mannen in spijkerbroek en u-shirt en soms ook in een kostuum. Het religieuze aspect heeft geen invloed op hun kleding. De beste tijd om Tajikistan te bezoeken is tussen het midden van juni tot het midden van september, maar dat is alleen als u alles wilt zien dat Tajikistan te bieden heeft. u zult begrijpen dat u niet kunt gaan wandelen in de Fann Mountains in de winter, want dan is de toegang beperkt. Dat kunt u het beste doen in de zomer als de temperatuur comfortabel is. Maar als u niet geïnteresseerd bent in hoogtes, dan kunt u gaan wanneer u maar wilt. Een aantal weken moet voldoende zijn voor wat u van plan bent en een visum geeft u een verblijf van 45 dagen. Een veel gemaakte fout is die toeristen maken als ze de Pamir Highway nemen, is dat ze alles willen verkennen in een aantal dagen. Dat is inderdaad een fout, want dat betekent dat u te veel tijd in de auto zit. Ik ga ervan uit dat u niet 10 uur per dag in de auto wilt zitten, klopt? Het beste is een periode van u-10 dagen. Dan kunt u meerdere plaatsen bezoeken en heeft u ook voldoende tijd omdat te doen. Dus neem u tijd om niets te missen van deze weg. Als u een foodie bent, zult genieten van Tajikistan. Ze hebben niet een beroemde keuken, maar de Tajikezen vinden goed hun weg in de keuken. Veel gerechten zijn met vlees, maar zonder dat ze een hoop kruiden gebruiken. Toch zijn hun gerechten heerlijk en smakelijk. De beste manier om Tajikees eten te ervaren, is om naar hun thee huizen te gaan, ook al wel bekend als Chaikhanas of naar bazaars. Wat je ook vaak tegenkomt is chai. Dat klinkt een Hindu, maar dat zult u niet verbazen als u naar de positie van Tajikistan kijkt op de kaart. Ook kunt u Tajikistan niet verlaten zonder de fantastische valleien bezocht te hebben. u vindt er veel verborgen meren en het uitzicht is prachtig. u moet wat wandelspullen inpakken, zelfs als u niet van plan bent om te gaan verkennen. De kans is namelijk groot dat als u aangekomen bent in Tajikistan, u besluit om een aantal heuvels te beklimmen. Het uitzicht is prachtig en u zult verliefd worden op de valleien die u doortrekt. Dat staat vast. Als u in een stad wilt verblijven, wat niet echt voor de hand ligt, dan dient u Dushanbe te bezoeken, de hoofdstad van Tajikistan. Als u met het vliegtuig reist, is dat de stad waar u zult landen, dus misschien is goed om daar een aantal dagen door te brengen. U kunt daar de ’s werelds langste vlaggenmast zien en grootste theehuis in de wereld. De bazaars zitten vol met allerhande koopwaar en daar kunt de souvenirs kopen voor Uw familie en vrienden thuis. Zoals u kunt voorstellen, vindt u het beste eten in de hoofdstad en u doet er verstandig aan Uw smaak papillen te verwennen, voordat u Uw wandelschoenen aantrekt. U kunt op verschillende manieren reizen in Tajikistan. Er zijn bussen, gezamenlijke taxi’s, die heel gebruikelijk zijn, maar de beste manier is om een auto te huren, vooral als u in Tajikistan bent voor de Pamir Highway. u wilt deze kans niet laten lopen om de omgeving te zien, omdat iemand snel wilt rijden of omdat de meter loopt, nee toch? Het kost misschien iets meer, maar het is het waard. Tajikistan is misschien niet Uw eerste keuze als het gaat om waar u Uw vakantie wilt doorbrengen, maar het is het overwegen waard. u moet het niet negeren omdat u het niet kent. Nu kent u het misschien beter en mensen zijn enthousiast over Tajikistan. Nou u misschien ook en gaat u naar Tajikistan in de toekomst. Het toerisme groeit daar en de mensen zijn daar enthousiast over. Ze spreken misschien geen Engels, maar dankzij de nieuwe technologieën hoeft dat geen probleem meer te zijn.

Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot en reizen binnen een bepaald land. Het e-Visum is een alternatief voor visa die worden afgegeven bij binnenkomst van een land of voor een bezoek aan een ambassade/consulaat om een traditioneel papieren visum te verkrijgen. e-Visa zijn elektronisch gekoppeld aan het paspoort van de reiziger.

Onze service begint bij het geven van informatie. U kunt gebruik maken van onze actuele visumvereisten tool om uit te zoeken of u een visum nodig heeft. Het zit heel simpel in elkaar u hoeft ons alleen te vertellen waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Op basis van deze informatie vertellen wij u hoeveel het visum kost, het aantal binnenkomsten, de startdatum en geven u de mogelijkheid tot het direct aanvragen op onze site!

De beste plaats om deze informatie te vinden is ons visumvereistentool. Elk land heeft andere toegangsregels en visumkosten. Als u haast heeft, kunt u ook online aanvragen en op het formulier zult u ook deze informatie terugvinden.

Het hangt af van het land dat het visum afgeeft. Voor veel landen zoals voor ETA Australië en het e-Visum Turkije kan het proces via onze spoeddienst in 15 minuten worden uitgevoerd. Voor andere landen, zoals het Indiaas toeristenvisum, duurt het proces meestal 24 uur. De exacte tijd vindt u op elk aanvraagformulier. Wat wij garanderen is dat uw aanvraag met iVisa overal de snelste manier is.

De documenten moeten worden afgedrukt op een blanco vel A4 wit papier. Dubbelzijdig of verkleind printen wordt niet geaccepteerd.

Wij helpen u om uw visum op de eenvoudigste en snelste manier te verkrijgen. Door middel van gebruiksvriendelijke online aanvraagformulieren en een 24/7 klantenservice van wereldklasse maken we het hele visumproces snel en eenvoudig! Wijmaken ook gebruik van beproefde methodes als het gaat om de bescherming van uw gegevens en creditcard.

iVisa biedt twee soorten Visa aan: Elektronische visa (e-Visa) en traditionele papieren visa, afgaande op uw bestemming. Daarnaast bieden wij ook de volgende diensten/documenten aan die door bepaalde landen worden vereist: ETA (elektronische reistoestemming), Toeristenkaarten, Visum bij aankomst, pre-registratie/goedkeuringsformulier, Uitnodigingsbrieven voor Toeristen en de dienst Ambassade-inschrijving.

  1. Selecteer het land waarvoor u het visum aanvraagt
  2. Selecteer het type visum en lees de instructies zorgvuldig door.
  3. Selecteer Nu toepassen
  4. Vul het aanvraagformulier in
  5. Betaal met een Visa Card, Mastercard of andere debitcard.
  6. Wacht op goedkeuring via e-mail, download en print de e-Visa via uw account.
  7. Toon uw afgedrukte e-Visum aan de immigratiebeambte bij binnenkomst in het land.

We merken hierbij op dat de meeste landen de mogelijkheid bieden om een visum zonder bemiddelingskosten te verwerken. De belangrijkste reden is dat we duizenden visa per maand verwerken omdat we u tijd en frustratie willen besparen. Onze service omvat een eenvoudig te gebruiken website en aanvraagformulier. Het is veel eenvoudiger om uw aanvraag bij ons te doen, vooral voor mobiele gebruikers en grote groepen. Wij sturen al onze klanten het visum meerdere dagen voor het vertrek toe. Dit is vooral nuttig voor reizigers die het visum maanden van tevoren kopen. We hebben ook een 24-uurs klantenservice met professionals die gevestigd zijn in de Verenigde Staten en Engels spreken. Wij accepteren meerdere valuta's en onze website kan in meer dan 20 talen worden geraadpleegd. Wij geloven dat onze vergoeding uw tijd en gezond verstand waard is, maar onthoud wel dat alle overheden hun eigen "gratis" dienst hebben.

Als u uw aanvraag op onze site heeft ingediend, kunt u inloggen op uw account en uw bestelling/aanvraag opzoeken. Na ontvangst van de betaling wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Klik op de link in uw bevestigingsmail om een wachtwoord in te stellen of bezoek de pagina inloggen om het wachtwoord in te stellen en toegang tot het account te krijgen. Let op: in de meeste gevallen wordt uw visum via e-mail bij u afgeleverd en kunt u het na het inloggen in uw account vinden.

Als uw visumaanvraag niet wordt goedgekeurd door de overheidsinstantie, zullen wij zorgen voor een volledige terugbetaling onder onze goedkeuringsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via chat en wij zullen de door u betaalde kosten restitueren. Als er een fout is gemaakt bij uw aanvraag, zullen wij uw visum kosteloos opnieuw verwerken. Let op: terugbetalingen worden teruggestort op dezelfde creditcard die werd gebruikt.

Als wij uw visum nog niet hebben verwerkt, kunnen wij zonder problemen wijzigingen aanbrengen. Wij controleren uw gegevens ook op fouten. In het geval dat uw visum al is verwerkt en wij uw aanvraag hebben ingediend bij de juiste overheidsinstellingen, zullen sommigen dit accepteren en de wijzigingen doorvoeren, terwijl anderen dat niet doen. Neem onmiddellijk contact met ons op (bij voorkeur via chat) als u een fout in uw aanvraag opmerkt.

Sommige landen kunnen een bewijs van vaccinatie tegen gele koorts eisen als u aankomt uit een land met een risico op gele koorts. Meer info vindt u hier: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de passagier om deze regels te controleren voordat hij/zij naar het gekozen land reist.

Om uw factuur te downloaden, kunt u inloggen op uw account en deze daar direct downloaden.

U kunt het e-Visum opnieuw afdrukken vanuit uw e-mailaccount. U kunt het e-Visum ook opvragen en opnieuw afdrukken via uw iVisa-account.

Ja, het iVisa-systeem bewaart uw kredietkaartgegevens niet meer nadat de transactie is verwerkt.

Alle visa geven reizigers de toestemming om naar de locatie van binnenkomst van een land te reizen. Of u al dan niet toegang wordt verleend, beslist de Immigratiebeambte op het moment van aankomst.

Als uw visumaanvraag nog niet voor behandeling is ingediend, ontvangt u het volledige bedrag terug. Echter, als uw aanvraag reeds is verwerkt, dan kunnen wij geen terugbetaling verlenen.

Wanneer het visum naar u moet worden verzonden, is deze verzendtijd niet inbegrepen in de verwerkingsduur. Het is vanaf het moment dat wij uw aanvraag ontvangen tot en met het verkrijgen van de goedkeuring. De meeste visa (e-Visa) worden na goedkeuring per e-mail verzonden, zodat leveringstermijnen niet van toepassing zijn.

Nee, wij zijn niet aangesloten bij een overheidsinstantie. Wij zijn een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van visa voor reizigers wereldwijd.

Helaas kunnen we dat niet, omdat de overheidsinstanties ons niet op de hoogte stellen van de reden(en) achter de besluiten.

Als uw visum niet is goedgekeurd, adviseren wij u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade/consulaat voor meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn.

Wij accepteren Visa, Master Card, American Express en PayPal.

Alle burgers uit deze gebieden die een aanvraag indienen via onze website zullen hun aanvraag moeten laten behandelen met de nationaliteit zoals vermeld in hun paspoort. Als voorbeeld, een reiziger uit Puerto Rico zal zijn aanvraag verwerkt zien als een persoon die de Amerikaanse nationaliteit bezit. Dit geldt niet voor de reizigers in de categorie BOTC (British Overseas Territories Citizen) volgens de British Overseas Territories Act van 2002.

Need Help?