Uitgelicht op

Verkrijg Nu uw Uitnodigingsbrief Rusland

iVisa.com biedt sinds 2013 versnelde verwerking en begeleiding voor alle visumaanvragen. We zijn niet verbonden aan enige overheidsdienst.

A visa is required. We can assist in processing this document.

Visumtype Visumkosten Bemiddelingskosten Aantal Inreizen Verwerkingsduur
Kaliningrad e-Visa
Visumkosten USD 0.00
Bemiddelingskosten USD 25.00
Aantal Inreizen Enkelvoudig
Verwerkingsduur 5 dagen
Uitnodigingsbrief Tourisme
Visumkosten USD 0.00
Bemiddelingskosten USD 20 - 30
Aantal Inreizen Enkelvoudig / Dubbel
Verwerkingsduur 30 minuten
Nu Aanvragen
Zakelijke Uitnodigingsbrief
Visumkosten USD 0.00
Bemiddelingskosten USD 75 - 200
Aantal Inreizen Meerdere
Verwerkingsduur 24 uren
Nu Aanvragen
Far East (Vladivostok) eVisa
Visumkosten USD 0.00
Bemiddelingskosten USD 25.00
Aantal Inreizen Enkelvoudig
Verwerkingsduur 5 dagen

How to Apply: Uitnodigingsbrief Tourisme

Vul de online aanvraag in
Vul de online aanvraag in

"Vul onze eenvoudige online aanvraag in en betaal met creditcard of PayPal

Receive document via email
Receive document via email

No need to deal with the embassy. We do it for you so you don't lose valuable time

Bestemming invoeren
Bestemming invoeren

Present your Passport and the Document we provide upon entry to destination country

Nu Aanvragen

Meer informatie: Uitnodigingsbrief Tourisme

De Russische Uitnodigingsbrief is één van de vereisten om het Toeristen- of het Zakenvisum voor Rusland te verkrijgen. Het document is in A4-formaat en vermeldt dat u wordt uitgenodigd door een geaccrediteerd Russisch reisbureau of hotel in Rusland. iVisa verzorgt toeristische en zakelijke uitnodigingsbrieven, afhankelijk van uw reisdoel en of u een Toeristen- of Zakenvisum aanvraagt. Er zijn 2 types Toeristische Uitnodigingen, een uitnodiging voor één enkele inreis (single entry) en het type dubbele inreis (double entry).

Het aanvragen van de Russische uitnodigingsbrief verloopt eenvoudig en snel met iVisa. Het bestaat uit een 100% online proces. Reizigers verstrekken eenvoudig persoonlijke en reisinformatie en de Russische toeristenuitnodigingsbrief kan binnen twee uur worden afgegeven. U kunt de uitnodigingsbrief afdrukken en gebruiken als een van de documenten die vereist zijn voor uw visum Rusland.

Gebruik ons Visum Calculatortool

Bereken de Visumkosten voor het indienen van de Aanvraag

Klantervaringen

Onze klanten hebben geweldige verhalen over ons

Veelgestelde Vragen

Het is een document dat vermeldt dat u wordt uitgenodigd door een Russisch reisbureau of een hotel dat geaccrediteerd is door het ministerie van Buitenlandse Zaken van de Russische Federatie. Dit document bestaat uit twee delen: een Voucher en een Toelatingsbevestiging voor een Buitenlandse Toerist. Om een Toeristenvisum voor Rusland te kunnen aanvragen, dient u de Uitnodigingsbrief als onderdeel van uw aanvraag in te dienen.

Wij hebben het volgende nodig om uw aanvraag in te dienen:

  • Geldig paspoort (met een geldigheidsduur van minstens 6 maanden na aankomst in Rusland)
  • Credit-/debitcard van een PayPal-rekening
  • Geldig e-mailadres
  • Aankomst- en vertrekdatum
  • Informatie over de accomodatie
  • Lijst van steden die u tijdens uw verblijf in Rusland wilt gaan bezoeken
  • Aantal keren dat u Rusland voor de te maken trip in wilt reizen
  • Bewijs van financiële middelen (indien nodig)

De kosten bedragen 25 USD voor één inreis (single entry) en 35 USD voor een dubbele inreis (double entry) bij standaardverwerking. Bij spoedverwerking en supersnelle verwerking bedragen de kosten respectievelijk 50 USD en 75 USD voor één inreis en voor een dubbele inreis repsectievelijk 60 USD en 85 USD.

Dit is afhankelijk van de door u gekozen verwerkingstijd. Wij bieden drie opties:

  1. Standaard Verwerkingstijd: 1 werkdag
  2. Spoedverwerking: 6 uur
  3. Supersnelle Verwerking: 2 uur

Nadat u uw Uitnodigingsbrief per e-mail hebt ontvangen, kunt u het visum voor Rusland aanvragen bij de Russische ambassade. U dient de volgende stappen te volgen:

  1. Druk uw uitnodiging in kleur af.
  2. Dien bij de ambassade de uitnodiging in, samen met alle andere vereiste documenten voor uw visumaanvraag, waaronder een kleurenpasfoto, bewijs van een ziektekostenverzekering met Ruslanddekking, bewijs van financiële middelen, tickets voor retourvluchten enz. (IVisa raadt u aan om rechtstreeks contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade voor een volledige lijst van benodigde documenten).
  3. Na uw visumonderhoud op de Russische ambassade zullen zij, indien goedgekeurd, het visum aan u afgeven.

Een hotelreservering is niet vereist ten tijde van de aanvraag van de Toeristische Uitnodigingsbrief. Het Russische consulaat kan u echter om een ​​kopie van de boekingsbevestiging vragen als u een hotel als accommodatie heeft aangegeven in het visumaanvraagformulier Rusland.

Het document dat u van ons hebt ontvangen, is precies wat de Russische ambassade nodig heeft bij de aanvraag voor een toeristenvisum. Het document dat wij u hebben toegestuurd, bestaat uit twee delen: de Uitnodigingsbrief en de Bevestigingsbrief.

Een Toeristische Uitnodigingsbrief is een document dat samen met uw visumaanvraag moet worden ingediend. Het is geen visum, maar een document dat de Russische autoriteiten nodig hebben bij de behandeling van uw aanvraag voor een Toeristenvisum Rusland.

Nee, dat is niet mogelijk. Eerst dient u over een Toeristische Uitnodigingsbrief te beschikken en dan pas kunt u een Toeristenvisum voor Rusland aanvragen.

Nee, het is slechts een document dat u nodig heeft om het daadwerkelijke visum aan te vragen. Of het visum aan u wordt toegekend, is ter beoordeling van de Russische autoriteiten.

Rusland staat misschien niet op de verlanglijst van zoveel mensen, maar dat komt vooral doordat er veel misvattingen over bestaan. Iedereen denkt dat Rusland het hele jaar door koud is en dat iedereen er veel wodka drinkt. Terwijl dat laatste een beetje waar is, zal niemand u dwingen dat ook te drinken. Toch zult u in Rusland veel tegenstellingen vinden. Ongeacht de vele misvattingen blijft er genoeg over om te verkennen. Zoals in elk ander land zijn er genoeg dingen die u moet weten voordat u in het vliegtuig stapt, maar wees gerust dat het volgen van de Russische etiquette niet zo ingewikkeld is. Zolang u in gedachten houdt dat Rusland een traditioneel land is, moet dat goed komen.

De eerste mythe die moet worden ontkracht over Rusland is het weer. Ja, Rusland kan in de winter barre temperaturen hebben, maar het kwik in de thermometer kan in de zomer gemakkelijk 30 graden Celsius bereiken. Soms is het nog warmer. Dus als u niet weet wat u moet inpakken, bekijk dan eerst het seizoen waarin Rusland zich op dat moment bevindt. Echter, wanneer het koud is in Rusland, is het probleem niet zozeer de lage temperatuur, maar het water. U moet ervoor zorgen dat u niet nat wordt. Als u in de winter naar een van de Russische steden gaat, moet u waterdichte laarzen en een paar extra sokken meenemen. De sneeuw smelt heel snel in de steden en verandert dan in besneeuwde modder die uw voeten in een oogwenk doorweken. Verder zijn hoeden, dikke sjaals en handschoenen een must in de koude winters.

Rusland is een traditioneel land, maar niet altijd op de manier die u zou denken. Toch moet u zich soms fatsoenlijk kleden. Rusland is bijvoorbeeld vooral een orthodox land en als u één van hun kerken wilt bezoeken, moet u uzelf aan enkele eenvoudige regels houden. Mannen moeten altijd een lange broek dragen en hoeven niet hun hoofd te bedekken. Vrouwen daarentegen moeten een sjaal op hun hoofd dragen, hun schouders en knieën bedekken. Lange rokken zijn te verkiezen, hoewel lange broeken vaker voorkomen. Over kleding codes gesproken: Russen dragen geen sandalen of slippers op straat. Het wordt beschouwd als een vorm van slechte smaak. Het kan heet zijn, maar u kunt zeker andere soorten schoenen vinden die u koel kunnen houden.

Een van de dingen waar alle toeristen dol op zijn als ze naar Rusland gaan is de keuken. Ze hebben veel gerechten die niet erg gebruikelijk zijn in de rest van de wereld. Een gerecht dat u moet proberen is de borscht, een soort bietensoep. Maar het is zuur, en als u er wat zware room aan toevoegt, zal u dagenlang u vingers aflikken. Natuurlijk is er de mogelijkheid dat u het helemaal niet lekker vindt, maar dat weet u pas als u het probeert. In tegenstelling tot de rest van de Europese landen is het kraanwater van Rusland niet veilig om te drinken. Het is aan te raden om dat te vermijden. Als u de kraan eenmaal hebt aangezet, komt er eerst bruin water uit voordat u de kraan verder opendraait. U moet zich de hele reis beperken tot gebotteld water.

Wat betreft wodka, iets dat iedereen graag wil weten: Russische mensen drinken wodka. Ze drinken er zelfs heel veel van in sommige delen van het land. Als u het echter niet bij kunt houden, wat het meest waarschijnlijke is, hoef u alleen maar een deel van de wodka in uw glas te laten zitten. Het is een teken dat u voorlopig niet méér wilt drinken. Zodra de Russen een fles openen, zullen ze niet stoppen totdat deze leeg is. Dat is voor hen een soort traditie. Een fles wodka half vol achterlaten is om onduidelijke redenen een slecht teken.

Als u naar Rusland gaat, wordt van u verwacht dat u de lokale gebruiken respecteert. Als u bijvoorbeeld naar iemand thuis gaat, is het gewoonte om een geschenk mee te nemen. U hoeft er niet te veel geld aan uit te geven. Het is eenvoudig een teken van goede wil. De kledingcode is ook iets wat de Russen na aan het hart ligt. U zult niemand beledigen als u te informeel gekleed bent, maar u zult zich slecht voelen als u naar een restaurant of naar de opera in vrijetijdskleding gaat. Als u inpakt, zorg er dan voor dat u iets formeel toevoegt aan u garderobe. Rusland is een heel groot land en een van de beste manieren om van punt A naar punt B te komen is per trein. Eerste klas tickets zijn erg duur, dat is de reden waarom u moet reizen in de derde klas. Het is niet zo leuk, maar u heeft een plek om te slapen als u 's nachts reist. Vertrouw echter niet op de keuken in de trein voor het eten. Het is ofwel niet aanwezig, ofwel is het eten te duur voor de kwaliteit ervan. Ga voor elke reis met de trein naar een supermarkt en koop iets om te eten. In ieder geval zult u dan niet veel geld uitgeven aan slecht vervaardigd voedsel.

Een van de vele misvattingen over Rusland is dat het geen veilig land is. Dat is echter niet waar. Het tegendeel is juist waar. Kleine misdaden zoals zakkenrollerij komen veel voor, maar dat geldt ook voor andere landen. U moet oppassen dat dit niet met u gebeurt. Houd uw tas dicht bij uw lichaam wanneer u uitgaat en vermijd het tonen van uw mobiele apparaten of sieraden. Zolang u voorzichtig bent, zullen er geen problemen zijn. U zult een zeer goede tijd hebben in Rusland. De opera is prachtig in de grote steden en u kunt het land niet verlaten zonder een bezoek aan het Rode Plein. Tevens kunt u als souvenirs de beroemde poppen, genaamd matryoshka naar huis mee terug nemen. De mensen zijn over het algemeen vriendelijk, maar ze zijn niet zo open als in sommige andere landen. Maar toch, met een paar Russische woorden inw u woordenschat en respect voor hun tradities, kun u goed met ze overweg.

Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot en reizen binnen een bepaald land. Het e-Visum is een alternatief voor visa die worden afgegeven bij binnenkomst van een land of voor een bezoek aan een ambassade/consulaat om een traditioneel papieren visum te verkrijgen. e-Visa zijn elektronisch gekoppeld aan het paspoort van de reiziger.

Onze service begint bij het geven van informatie. U kunt gebruik maken van onze actuele visumvereisten tool om uit te zoeken of u een visum nodig heeft. Het zit heel simpel in elkaar u hoeft ons alleen te vertellen waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Op basis van deze informatie vertellen wij u hoeveel het visum kost, het aantal binnenkomsten, de startdatum en geven u de mogelijkheid tot het direct aanvragen op onze site!

De beste plaats om deze informatie te vinden is ons visumvereistentool. Elk land heeft andere toegangsregels en visumkosten. Als u haast heeft, kunt u ook online aanvragen en op het formulier zult u ook deze informatie terugvinden.

Het hangt af van het land dat het visum afgeeft. Voor veel landen zoals voor ETA Australië en het e-Visum Turkije kan het proces via onze spoeddienst in 15 minuten worden uitgevoerd. Voor andere landen, zoals het Indiaas toeristenvisum, duurt het proces meestal 24 uur. De exacte tijd vindt u op elk aanvraagformulier. Wat wij garanderen is dat uw aanvraag met iVisa overal de snelste manier is.

De documenten moeten worden afgedrukt op een blanco vel A4 wit papier. Dubbelzijdig of verkleind printen wordt niet geaccepteerd.

Wij helpen u om uw visum op de eenvoudigste en snelste manier te verkrijgen. Door middel van gebruiksvriendelijke online aanvraagformulieren en een 24/7 klantenservice van wereldklasse maken we het hele visumproces snel en eenvoudig! Wijmaken ook gebruik van beproefde methodes als het gaat om de bescherming van uw gegevens en creditcard.

iVisa biedt twee soorten Visa aan: Elektronische visa (e-Visa) en traditionele papieren visa, afgaande op uw bestemming. Daarnaast bieden wij ook de volgende diensten/documenten aan die door bepaalde landen worden vereist: ETA (elektronische reistoestemming), Toeristenkaarten, Visum bij aankomst, pre-registratie/goedkeuringsformulier, Uitnodigingsbrieven voor Toeristen en de dienst Ambassade-inschrijving.

  1. Selecteer het land waarvoor u het visum aanvraagt
  2. Selecteer het type visum en lees de instructies zorgvuldig door.
  3. Selecteer Nu toepassen
  4. Vul het aanvraagformulier in
  5. Betaal met een Visa Card, Mastercard of andere debitcard.
  6. Wacht op goedkeuring via e-mail, download en print de e-Visa via uw account.
  7. Toon uw afgedrukte e-Visum aan de immigratiebeambte bij binnenkomst in het land.

We merken hierbij op dat de meeste landen de mogelijkheid bieden om een visum zonder bemiddelingskosten te verwerken. De belangrijkste reden is dat we duizenden visa per maand verwerken omdat we u tijd en frustratie willen besparen. Onze service omvat een eenvoudig te gebruiken website en aanvraagformulier. Het is veel eenvoudiger om uw aanvraag bij ons te doen, vooral voor mobiele gebruikers en grote groepen. Wij sturen al onze klanten het visum meerdere dagen voor het vertrek toe. Dit is vooral nuttig voor reizigers die het visum maanden van tevoren kopen. We hebben ook een 24-uurs klantenservice met professionals die gevestigd zijn in de Verenigde Staten en Engels spreken. Wij accepteren meerdere valuta's en onze website kan in meer dan 20 talen worden geraadpleegd. Wij geloven dat onze vergoeding uw tijd en gezond verstand waard is, maar onthoud wel dat alle overheden hun eigen "gratis" dienst hebben.

Als u uw aanvraag op onze site heeft ingediend, kunt u inloggen op uw account en uw bestelling/aanvraag opzoeken. Na ontvangst van de betaling wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Klik op de link in uw bevestigingsmail om een wachtwoord in te stellen of bezoek de pagina inloggen om het wachtwoord in te stellen en toegang tot het account te krijgen. Let op: in de meeste gevallen wordt uw visum via e-mail bij u afgeleverd en kunt u het na het inloggen in uw account vinden.

Als uw visumaanvraag niet wordt goedgekeurd door de overheidsinstantie, zullen wij zorgen voor een volledige terugbetaling onder onze goedkeuringsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via chat en wij zullen de door u betaalde kosten restitueren. Als er een fout is gemaakt bij uw aanvraag, zullen wij uw visum kosteloos opnieuw verwerken. Let op: terugbetalingen worden teruggestort op dezelfde creditcard die werd gebruikt.

Als wij uw visum nog niet hebben verwerkt, kunnen wij zonder problemen wijzigingen aanbrengen. Wij controleren uw gegevens ook op fouten. In het geval dat uw visum al is verwerkt en wij uw aanvraag hebben ingediend bij de juiste overheidsinstellingen, zullen sommigen dit accepteren en de wijzigingen doorvoeren, terwijl anderen dat niet doen. Neem onmiddellijk contact met ons op (bij voorkeur via chat) als u een fout in uw aanvraag opmerkt.

Sommige landen kunnen een bewijs van vaccinatie tegen gele koorts eisen als u aankomt uit een land met een risico op gele koorts. Meer info vindt u hier: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de passagier om deze regels te controleren voordat hij/zij naar het gekozen land reist.

Om uw factuur te downloaden, kunt u inloggen op uw account en deze daar direct downloaden.

U kunt het e-Visum opnieuw afdrukken vanuit uw e-mailaccount. U kunt het e-Visum ook opvragen en opnieuw afdrukken via uw iVisa-account.

Ja, het iVisa-systeem bewaart uw kredietkaartgegevens niet meer nadat de transactie is verwerkt.

Alle visa geven reizigers de toestemming om naar de locatie van binnenkomst van een land te reizen. Of u al dan niet toegang wordt verleend, beslist de Immigratiebeambte op het moment van aankomst.

Als uw visumaanvraag nog niet voor behandeling is ingediend, ontvangt u het volledige bedrag terug. Echter, als uw aanvraag reeds is verwerkt, dan kunnen wij geen terugbetaling verlenen.

Wanneer het visum naar u moet worden verzonden, is deze verzendtijd niet inbegrepen in de verwerkingsduur. Het is vanaf het moment dat wij uw aanvraag ontvangen tot en met het verkrijgen van de goedkeuring. De meeste visa (e-Visa) worden na goedkeuring per e-mail verzonden, zodat leveringstermijnen niet van toepassing zijn.

Nee, wij zijn niet aangesloten bij een overheidsinstantie. Wij zijn een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van visa voor reizigers wereldwijd.

Helaas kunnen we dat niet, omdat de overheidsinstanties ons niet op de hoogte stellen van de reden(en) achter de besluiten.

Als uw visum niet is goedgekeurd, adviseren wij u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade/consulaat voor meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn.

Wij accepteren Visa, Master Card, American Express en PayPal.

Alle burgers uit deze gebieden die een aanvraag indienen via onze website zullen hun aanvraag moeten laten behandelen met de nationaliteit zoals vermeld in hun paspoort. Als voorbeeld, een reiziger uit Puerto Rico zal zijn aanvraag verwerkt zien als een persoon die de Amerikaanse nationaliteit bezit. Dit geldt niet voor de reizigers in de categorie BOTC (British Overseas Territories Citizen) volgens de British Overseas Territories Act van 2002.

Need Help?