iVisa.com

Verkrijg Nu Online uw e-Visum Oman

iVisa.com provides expedited processing and guidance for any visa application since 2013. We are not affiliated with any Government Department.

A visa is required. We can assist in processing this document.

Visa Type Visa Cost Service Fee Number of Entries Max Stay Visum Geldigheidsduur Processing Time
eVisa
Visa Cost USD 130.00
Service Fee USD 30.00
Number of Entries Multiple
Max Stay 30 days
Visa Expires 365 dagen na vandaag
Processing Time 24 hours
Apply Now
e-Visum GCC-inwoner
Visa Cost USD 13.00
Service Fee USD 30.00
Number of Entries Single
Max Stay 28 days
Visa Expires 30 dagen na vandaag
Processing Time 24 hours
Apply Now

How to Apply: eVisa

Fill out online application

"Vul onze eenvoudige online aanvraag in en betaal met creditcard of PayPal

Receive document via email

No need to deal with the embassy. We do it for you so you don't lose valuable time

Enter destination

Toon bij aankomst uw Paspoort en het door ons verstrekte Document

Apply Now

Learn More: eVisa

In februari 2018 kondigde de Royal Oman Police (ROP) een nieuw online systeem aan voor bezoekers om hun toeristenvisum aan te vragen. Het nieuwe online visumsysteem is bedoeld om het proces voor toeristen die naar Oman reizen te vergemakkelijken en om de wachttijd in de aankomsthal te verkorten.

Het e-Visumsysteem is een online methode voor het wereldwijd kunnen aanvragen van een visum om het land te mogen inreizen. Het voordeel van dit systeem is dat de visa op elk moment en vanaf elke locatie snel via internet kunnen worden aangevraagd. Zowel de indiening en de betaling van de visumaanvraag vinden online plaats.

Gebruik ons Visum Calculatortool

Calculate Visa Cost Before Applying

Onze klanten hebben geweldige verhalen over ons

Frequently Asked Questions

Het is een officieel document dat toestemming geeft om van en naar Oman te reizen. Het is elektronisch aan uw paspoort gekoppeld.

Wij hebben het volgende nodig om uw aanvraag in te dienen:

  • Een foto van de aanvrager (digitaal)
  • Een scan van het paspoort van de aanvrager
  • Voor aanvragers van bepaalde nationaliteiten die niet behoren tot de volgende landen: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Canada, Japan of Australië is een kopie van een geldig visum of een geldige verblijfsvergunning vereist. Deze bepaalde landen zijn: Albanië, Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Bhutan, Bosnië en Herzegovina, Costa Rica, Cuba, El Salvador, Georgië, Guatemala, Honduras, India, Kazachstan, Kirgizië, Laos, Malediven, Mexico, Nicaragua, Panama, Peru, Tadzjikistan, Turkmenistan, Oezbekistan.

De kosten voor het visum voor één inreis (single entry) bedragen 52 USD en 130 USD voor meerdere inreizen (multiple entry). Hier bovenop wordt voor standaardverwerking een extra vergoeding van 30 USD in rekening gebracht. Voor spoedverwerking en supersnelle verwerking bedragen de extra kosten respectievelijk 80 USD en 110 USD.

Dit is afhankelijk van de door u gekozen verwerkingstijd. Wij bieden drie opties:

  1. Standaardverwerking: 72 uur.
  2. Spoedverwerking: 48 uur.
  3. Supersnelle Verwerking: 24 uur.

Het e-Visum Oman voor meerdere inreizen (multiple entry) is na de afgiftedatum 1 jaar geldig. Dit betekent dat u Oman binnen 1 jaar dient binnen te reizen. Met dit visum voor meerdere inreizen mag u maximaal 30 dagen per bezoek in het land verblijven. Het e-Visum Oman voor één inreis (single entry) is na de afgiftedatum 30 dagen geldig. Het is slechts geldig voor één enkele inreis en u mag maximaal 30 dagen in het land verblijven.

Het paspoort van de aanvrager dient bij binnenkomst in Oman nog minstens 6 maanden geldig te zijn en minimaal één blanco visumpagina te bevatten.

Het e-Visum voor Oman dient binnen 6 maanden na de goedkeuringsdatum te worden gebruikt om Oman binnen te reizen, anders komt het visum te vervallen.

De maximaal toegestane verblijfsduur is één maand per bezoek.

Ja, de aanvrager dient op het moment van de aanvraag zich buiten Oman te bevinden.

Bij aankomst dient u een geldige hotelreservering in Oman, een retourticket, en uiteraard het e-Visum en een geldig paspoort te overleggen.

Ja, wanneer een bezoeker de toegestane verblijfsduur van 1 maand overschrijdt, wordt er een boete van 26 USD per dag opgelegd.

Nee. Dit e-visum kan niet in een werkvisum worden omgezet.

Nee, voor het e-Visum hebt u geen sponsor nodig.

Dit hangt af van het type e-Visum dat u kiest. Er is een optie voor één inreis (single entry) en een optie voor meerdere inreizen (multiple entry).

Het e-Visum voor Oman is geldig voor één jaar of één maand (afhankelijk van uw keuze). Een e-Visum voor Oman kan niet worden verkregen met hetzelfde paspoort, tenzij het geldige visum is vervallen. Als u het paspoort verliest dat het geldige e-Visum bevat, kunt u een nieuw e-Visum aanvragen en dient u de bijbehorende kosten opnieuw te voldoen.

Staatsburgers van 71 landen komen in aanmerking voor het e-Visum Oman. U kunt onze visumchecker tool boven aan de pagina gebruiken om te bepalen of uw land in aanmerking komt.

U kunt op elk moment via iVisa een aanvraag indienen. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid en plaatsen deze vervolgens in de wachtrij, zodat deze binnen het vereiste tijdsbestek wordt verwerkt.

Alleen staatsburgers van bepaalde landen hebben de mogelijkheid om een ​​e-Visum voor meerdere inreizen (multiple entry) aan te vragen. Als deze optie bij uw aanvraag niet wordt gegeven, betekent dit dat u alleen het e-Visum voor één inreis (single entry) kunt aanvragen.

Nee, maar houd er rekening mee dat het visum van de ouder eerst moet worden goedgekeurd en afgegeven, voordat wij de visumaanvraag van het kind kunnen indienen.

Oman is een zeer rijk land, zowel economisch als cultureel gezien. Het is een land dat op de verlanglijst staat van veel mensen, en dat komt omdat het zo'n beetje alles heeft wat iemand zoekt tijdens zijn of haar vakantie. U hebt avontuur, sightseeing, festivals en wat u ook maar kunt bedenken. Als u voor Oman kiest als uw bestemming, moet u een zo grondig mogelijk reisplan maken, zodat u zo veel mogelijk kunt ervaren in één enkele reis. Dat is misschien niet helemaal mogelijk, maar u kunt het op zijn minst proberen. Tot dan zijn er een paar dingen die u waarschijnlijk moet weten over Oman. Immers, u kunt een vreemd land niet bezoeken zonder een idee te hebben van de schatten en culturen, toch? Het eerste waar u zich bewust van moet zijn is dat Oman een heel warm land is. Het is erg warm, zowel in de zomer als in de winter. Winters in Oman kunnen temperaturen van meer dan 15 graden Celsius hebben, wat nog steeds vrij warm is gezien het seizoen. Het weer in de bergen is wat kouder, ongeacht het seizoen, maar over het algemeen moet u voorbereid zijn op hoge temperaturen. Het is van cruciaal belang dat u altijd gehydrateerd blijft. De kustlijn is zowel droog als heet en daarom moet u veel vochtinbrengende middelen meenemen of kopen. Wanneer u uw hotel uitgaat, zorg ervoor dat u passend en behoudend gekleed bent. Houd in gedachten dat de mensen in Oman moslim zijn, en ze hebben zeer strenge regels als het om kleding gaat. Het is niet te verwachten dat de toeristen zich op dezelfde manier kleden als de lokale bevolking, vooral als ze niet-moslim zijn, maar het zou een teken van respect zijn om zo veel mogelijk huid te bedekken als u uitgaat. Als een teken van respect, moet u ook geen bikini's dragen op het strand. Het is beledigend, en u wilt niet onbeleefd overkomen, toch? Echter, als u wilt gaan zwemmen, moet u een relatief lang T-shirt over uw badpak dragen. Omani’s zullen dat opvatten als een teken van respect en ze zullen zich niet ongemakkelijk voelen als ze naar u kijken. Wat de communicatie betreft, zult u in staat zijn om op een comfortabele en makkelijke manier door Oman te reizen. De officiële taal is Arabisch, maar de mensen spreken er vloeiend Engels. Niet allemaal natuurlijk, maar wel voldoende om elkaar te begrijpen. Maar dan het weer. Oman is een smeltkroes van culturen. U vindt er Pakistani, Hindi en veel andere culturen. De kans is groot dat u daar iemand uit u eigen cultuur tegenkomt. Veel mensen in Oman zijn expats. Eén van de dingen waar u van gaat houden als u in Oman aankomt, is dat u overal waar u komt wierook tegenkomt. Zelfs de straten ruiken naar wierook. Oman exporteert het naar veel landen, en het is wereldberoemd om zijn kwaliteit en geur. Mensen verbranden het in elke kamer van het huis in Oman, en het is zeer rustgevend. Toeristen hebben geen enkele reden tot bezorgdheid omdat er niet veel rook van brandende wierook komt, maar als u allergisch bent of de sterke geuren niet kunt verdragen, moet u er waarschijnlijk iets aan doen. Misschien neem u een sjaal mee en doet die op uw neus en mond als de geur te sterk is. Als het aankomt op de keuken van Oman, zult u blij zijn erachter te komen dat Oman de meest culinaire cuisine in de aanbieding heeft. U kunt een veganist zijn of een andere soort foodie. U vindt er altijd iets naar uw smaak. Er is niet echt iets bijzonders in hun dieet, maar Omani’s weten heel goed hoe ze met specerijen moeten spelen, en u zult erg genieten van hun eten. Misschien moet u een paar dagen geen kruidig voedsel eten, omdat uw maag er misschien niet aan gewend is, maar daarna kunt u ervan gaan genieten. Dranken bevatten echter geen alcohol. Oman is relatief ‘drooggelegd’ als het gaat om alcohol en alleen internationale hotels verkopen het onder een speciale vergunning. Omanis drinken Kahwa, dat is een bepaald soort koffie met kardemon, en rode thee. Ze zijn beide heerlijk en worden geserveerd met dadels. U kunt ook overal verse sappen vinden zodat het u niet ontbreekt aan smakelijke dranken. Mensen in Oman zijn uitzonderlijk. Zelfs als ze volslagen onbekenden zijn, zullen ze u uitnodigen bij hun thuis. Zij bereiden eten voor u en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. En omdat mensen over het algemeen erg aardig zijn, is Oman een van de veiligste landen ter wereld. De politie is zeer efficiënt, maar de veiligheid is vooral te danken aan het feit dat de mensen beschaafd en goedhartig zijn. Dus als iemand u thuis uitnodigt, zou het onbeleefd zijn om te weigeren. U wilt niemands hart breken. U moet weten dat Oman een land is voor iedereen. Als u een avonturier bent, kunt u bergen beklimmen, wandelen of kamperen, en u kunt duiken of snorkelen. U reis zal vol van avontuur zijn. Bovendien kunt u de zandduinen verkennen. Oman heeft bergen, stranden, wadi's (waterpoelen gemaakt door regenwater,) oases, en zeeën. U zult zich zeker niet vervelen en de kans is groot dat u niet alles kunt doen wat u wilt doen op een enkele reis. Maar dat is oké. De Omani’s wachten op u als u besluit weer te komen. Oman mag dan een Arabisch land zijn en mensen kunnen veel misvattingen hebben over Arabische landen. Toch is Oman zeker een land dat de moeite waard is om te bezoeken. Er zijn maar weinig plaatsen in de wereld die zo veilig zijn als Oman. Bovendien beleef je allerlei avonturen, geniet je van festivals, geniet je van lekker eten, en wat het belangrijkst is, de mensen zijn ongelooflijk gastvrij. Je zult niet het gevoel hebben dat je onder vreemden bent. Goedhartige mensen hebben dit effect op toeristen. Zolang je hen en hun tradities respecteert, zullen ze je als één van henzelf behandelen.

Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot en reizen binnen een bepaald land. Het e-Visum is een alternatief voor visa die worden afgegeven bij binnenkomst van een land of voor een bezoek aan een ambassade/consulaat om een traditioneel papieren visum te verkrijgen. e-Visa zijn elektronisch gekoppeld aan het paspoort van de reiziger.

Onze service begint bij het geven van informatie. U kunt gebruik maken van onze actuele visumvereisten tool om uit te zoeken of u een visum nodig heeft. Het zit heel simpel in elkaar u hoeft ons alleen te vertellen waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Op basis van deze informatie vertellen wij u hoeveel het visum kost, het aantal binnenkomsten, de startdatum en geven u de mogelijkheid tot het direct aanvragen op onze site!

De beste plaats om deze informatie te vinden is ons [visumvereistentool] (/apply-online/). Elk land heeft andere toegangsregels en visumkosten. Als u haast heeft, kunt u ook online aanvragen en op het formulier zult u ook deze informatie terugvinden.

Het hangt af van het land dat het visum afgeeft. Voor veel landen zoals voor ETA Australië en het e-Visum Turkije kan het proces via onze spoeddienst in 15 minuten worden uitgevoerd. Voor andere landen, zoals het Indiaas toeristenvisum, duurt het proces meestal 24 uur. De exacte tijd vindt u op elk aanvraagformulier. Wat wij garanderen is dat uw aanvraag met iVisa overal de snelste manier is.

De documenten moeten worden afgedrukt op een blanco vel A4 wit papier. Dubbelzijdig of verkleind printen wordt niet geaccepteerd.

Wij helpen u om uw visum op de eenvoudigste en snelste manier te verkrijgen. Door middel van gebruiksvriendelijke online aanvraagformulierenen een 24/7 klantenservice van wereldklasse maken we het hele visumproces snel en eenvoudig! Wijmaken ook gebruik van beproefde methodes als het gaat om de bescherming van uw gegevens en creditcard.

iVisa biedt twee soorten Visa aan: Elektronische visa (e-Visa) en traditionele papieren visa, afgaande op uw bestemming. Daarnaast bieden wij ook de volgende diensten/documenten aan die door bepaalde landen worden vereist: ETA (elektronische reistoestemming), Toeristenkaarten, Visum bij aankomst, pre-registratie/goedkeuringsformulier, Uitnodigingsbrieven voor Toeristen en de dienst Ambassade-inschrijving.

  1. Selecteer het land waarvoor u het visum aanvraagt
  2. Selecteer het type visum en lees de instructies zorgvuldig door.
  3. Selecteer Nu toepassen
  4. Vul het aanvraagformulier in
  5. Betaal met een Visa Card, Mastercard of andere debitcard.
  6. Wacht op goedkeuring via e-mail, download en print de e-Visa via uw account.
  7. Toon uw afgedrukte e-Visum aan de immigratiebeambte bij binnenkomst in het land.

We merken hierbij op dat de meeste landen de mogelijkheid bieden om een visum zonder bemiddelingskosten te verwerken. De belangrijkste reden is dat we duizenden visa per maand verwerken omdat we u tijd en frustratie willen besparen. Onze service omvat een eenvoudig te gebruiken website en aanvraagformulier. Het is veel eenvoudiger om uw aanvraag bij ons te doen, vooral voor mobiele gebruikers en grote groepen. Wij sturen al onze klanten het visum meerdere dagen voor het vertrek toe. Dit is vooral nuttig voor reizigers die het visum maanden van tevoren kopen. We hebben ook een 24-uurs klantenservice met professionals die gevestigd zijn in de Verenigde Staten en Engels spreken. Wij accepteren meerdere valuta's en onze website kan in meer dan 20 talen worden geraadpleegd. Wij geloven dat onze vergoeding uw tijd en gezond verstand waard is, maar onthoud wel dat alle overheden hun eigen "gratis" dienst hebben.

Als u uw aanvraag op onze site heeft ingediend, kunt u inloggen op uw account en uw bestelling/aanvraag opzoeken. Na ontvangst van de betaling wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Klik op de link in uw bevestigingsmail om een wachtwoord in te stellen of bezoek de pagina inloggen om het wachtwoord in te stellen en toegang tot het account te krijgen. Let op: in de meeste gevallen wordt uw visum via e-mail bij u afgeleverd en kunt u het na het inloggen in uw account vinden.

Als uw visumaanvraag niet wordt goedgekeurd door de overheidsinstantie, zullen wij zorgen voor een volledige terugbetaling onder onze goedkeuringsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via chat en wij zullen de door u betaalde kosten restitueren. Als er een fout is gemaakt bij uw aanvraag, zullen wij uw visum kosteloos opnieuw verwerken. Let op: terugbetalingen worden teruggestort op dezelfde creditcard die werd gebruikt.

Als wij uw visum nog niet hebben verwerkt, kunnen wij zonder problemen wijzigingen aanbrengen. Wij controleren uw gegevens ook op fouten. In het geval dat uw visum al is verwerkt en wij uw aanvraag hebben ingediend bij de juiste overheidsinstellingen, zullen sommigen dit accepteren en de wijzigingen doorvoeren, terwijl anderen dat niet doen. Neem onmiddellijk contact met ons op (bij voorkeur via chat) als u een fout in uw aanvraag opmerkt.

Sommige landen kunnen een bewijs van vaccinatie tegen gele koorts eisen als u aankomt uit een land met een risico op gele koorts. Meer info vindt u hier: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de passagier om deze regels te controleren voordat hij/zij naar het gekozen land reist.

Om uw factuur te downloaden, kunt u [inloggen op uw account] (/login/) en deze daar direct downloaden.

U kunt het e-Visum opnieuw afdrukken vanuit uw e-mailaccount. U kunt het e-Visum ook opvragen en opnieuw afdrukken via uw iVisa-account.

Ja, het iVisa-systeem bewaart uw kredietkaartgegevens niet meer nadat de transactie is verwerkt.

Alle visa geven reizigers de toestemming om naar de locatie van binnenkomst van een land te reizen. Of u al dan niet toegang wordt verleend, beslist de Immigratiebeambte op het moment van aankomst.

Als uw visumaanvraag nog niet voor behandeling is ingediend, ontvangt u het volledige bedrag terug. Echter, als uw aanvraag reeds is verwerkt, dan kunnen wij geen terugbetaling verlenen.

Wanneer het visum naar u moet worden verzonden, is deze verzendtijd niet inbegrepen in de verwerkingsduur. Het is vanaf het moment dat wij uw aanvraag ontvangen tot en met het verkrijgen van de goedkeuring. De meeste visa (e-Visa) worden na goedkeuring per e-mail verzonden, zodat leveringstermijnen niet van toepassing zijn.

Nee, wij zijn niet aangesloten bij een overheidsinstantie. Wij zijn een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van visa voor reizigers wereldwijd.

Helaas kunnen we dat niet, omdat de overheidsinstanties ons niet op de hoogte stellen van de reden(en) achter de besluiten.

Als uw visum niet is goedgekeurd, adviseren wij u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade/consulaat voor meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn.

Wij accepteren Visa, Master Card, American Express en PayPal.

Alle burgers uit deze gebieden die een aanvraag indienen via [onze website] (https://www.ivisa.com/) zullen hun aanvraag moeten laten behandelen met de nationaliteit zoals vermeld in hun paspoort. Als voorbeeld, een reiziger uit Puerto Rico zal zijn aanvraag verwerkt zien als een persoon die de Amerikaanse nationaliteit bezit. Dit geldt niet voor de reizigers in de categorie BOTC (British Overseas Territories Citizen) volgens de British Overseas Territories Act van 2002.