iVisa.com

Verkrijg Nu Online uw Toeristenkaart voor Mexico – via de Lucht (FMM-formulier)

iVisa.com provides expedited processing and guidance for any visa application since 2013. We are not affiliated with any Government Department.

A visa is required. We can assist in processing this document.

Visa Type Visa Cost Service Fee Number of Entries Max Stay Visum Geldigheidsduur Processing Time
Tourist Card - Air
Visa Cost USD 0.00
Service Fee USD 20.00
Number of Entries Single
Max Stay 180 days
Visa Expires 180 days after arrival
Processing Time 30 minutes
Apply Now
Tourist Card - Land
Visa Cost USD 29.00
Service Fee USD 20.00
Number of Entries Single
Max Stay 180 days
Visa Expires 180 days after arrival
Processing Time 30 minutes
Apply Now

How to Apply: Tourist Card - Air

Fill out online application

"Vul onze eenvoudige online aanvraag in en betaal met creditcard of PayPal

Receive document via email

No need to deal with the embassy. We do it for you so you don't lose valuable time

Enter destination

Toon bij aankomst uw Paspoort en het door ons verstrekte Document

Apply Now

Learn More: Tourist Card - Air

In 2015 introduceerde het National Immigration Institute (INM) de toeristenkaart. De Forma Migratoria Múltiple (het FMM-formulier ofwel Toeristenkaart) is een toelatingsdocument dat wordt afgegeven aan vakantiegangers van bepaalde nationaliteiten. Dit formulier wordt ook wel aangeduid als toeristenvisum, ook al is het officieel geen visum. Aanvragers ontvangen na het invullen van het aanvraagformulier het FMM-formulier (Toeristenkaart) per e-mail.

iVisa biedt deze service omdat veel van onze klanten problemen hadden met de lange rijen op de luchthaven om de kaart te verkrijgen, ons bureau zorgt er hiermee voor dat u sneller de inreisformaliteiten kunt doorlopen. Bovendien betekent het verkrijgen van deze kaart dat u het formulier aan boord van het vliegtuig niet meer hoeft in te vullen of bij aankomst op een van de luchthavens in Mexico. Samenvattend kan het verkrijgen van deze kaart u tijd besparen, maar houd er rekening mee dat dit niet verplicht is en extra kosten met zich meebrengt.

Gebruik ons Visum Calculatortool

Calculate Visa Cost Before Applying

Onze klanten hebben geweldige verhalen over ons

Frequently Asked Questions

De Toeristenkaart voor Mexico ofwel het FMM-formulier ("Forma Migratoria Múltiple", voorheen FMT genoemd), is een kaart die vereist is voor alle buitenlandse reizigers die Mexico willen binnenkomen voor toeristische doeleinden en op geen enkele wijze betaalde werkzaamheden zullen verrichten.

Wij hebben het volgende nodig om uw aanvraag in te dienen:

  • Paspoort dat nog minstens 6 maanden geldig is
  • Vliegtuigticket (binnenkomst via de lucht - inclusief vluchtnummer)
  • Credit-/debitcard of een PayPal-rekening voor betaling

De kosten bedragen 20 USD voor standaardverwerking. Voor spoedverwerking en supersnelle verwerking bedragen de kosten respectievelijk 40 USD en 60 USD.

Dit is afhankelijk van de door u gekozen verwerkingstijd. Wij bieden drie opties:

  • Standaardverwerking: 1 werkdag
  • Spoedverwerking: 3 uur
  • Supersnelle Verwerking: 30 minuten

De Toeristenkaart voor Mexico (via de Lucht) is na aankomst 180 dagen geldig. Het is bedoeld voor één enkele inreis (single entry) met een maximum verblijf van 180 dagen.

Reizigers die Mexico willen bezoeken, dienen te beschikken over een een paspoort dat na de verwachte inreisdatum nog minimaal 6 maanden geldig is.

U kunt het maar één keer gebruiken, want het is slechts geldig voor één inreis.

U dient de Toeristenkaart (over Land) aan te vragen, als u van plan bent om met de auto Mexico in te reizen. Deze Toeristenkaart kunt u verkrijgen door [hier te klikken](/apply-online/mexico?visa_type=tourist_card_land&nationality = US)

Ja,maar reizigers die online een Toeristenkaart aanvragen MOETEN echter met het paspoort van het in aanmerking komende land de aanvraag indienen.

De Mexicaanse overheid vereist dat u binnen 30 dagen na het verkrijgen van de Toeristenkaart Mexico inreist. U kunt echter te allen tijde bij iVisa uw aanvraag indienen, want wij zullen eerst uw aanvraag op juistheid controleren en vervolgens wordt deze in de wachtrij geplaatst, tot het juiste moment is aangebroken om uw aanvraag te verwerken.

Een reis naar Mexico kan precies zijn wat u nodig hebt na een jaar vol hard werk en stress. Het land biedt prachtige landschappen, veel leuke feesten en u kunt zo lang als u wilt ontspannen met een koud drankje op een wit zandstrand. Daar verlang u toch zeker meer dan naar wat dan ook. Er zijn echter een aantal dingen die u waarschijnlijk moet weten voordat u naar Mexico reist. Elk land heeft zijn eigen voor- en nadelen, en in Mexico is het niet anders. Toch is er niets bijzonders aan de hand, en ik weet zeker dat u alles meteen zult leren. Laten we eens beginnen met communicatie. In Mexico spreken de mensen Spaans. De algemene misvatting is dat Mexicanen Mexicaans spreken, maar dat is niet eens een taal. Ze spreken Spaans. Het is misschien niet dezelfde Spaans als de Spanjaarden in Spanje spreken, maar de Amerikanen spreken ook niet hetzelfde Engels als de Britten spreken. Ik neem aan dat u de analogie ziet. In sommige regio's, zoals Cancún, spreken de mensen Engels en kunt u elkaar vrij goed verstaan. In andere gebieden spreken de Mexicanen echter geen woord Engels. Daarom moet u enkele basisuitdrukkingen en -zinnen leren voordat u naar Mexico gaat. Het zal u veel tijd besparen. Wanneer u naar Mexico gaat, zorg ervoor dat u uiterst voorzichtig bent wanneer u de straat wilt oversteken. Sommigen kunnen zo ver gaan te zeggen dat het een extreme sport is. Waarom? Omdat bestuurders niet om voetgangers geven. Zelfs als het licht groen is, hoewel er zeer weinig verkeerslichten voor voetgangers zijn, zullen bestuurders u ofwel negeren of u hinderen. Het geheim van veilig oversteken is lang genoeg wachten. Zorg ervoor dat er geen auto in de buurt is en steek dan de straat over. Anders kun u in het ziekenhuis terecht komen met een aantal ernstige verwondingen. Mexicanen hebben nog een lange weg te gaan als het om verkeersveiligheid gaat. Eén ding dat u waarschijnlijk moet weten is dat het leven in Mexico draait om voedsel. Mexicanen zijn fijnproevers en iedereen zal u willen voorzien van eten. Maar daar zit ook een goede kant aan. U hebt misschien Mexicaans voedsel in uw land van herkomst, maar het is niet te vergelijken met het voedsel dat u in Mexico vindt. De kruiden en de aroma's zullen uw smaakpapillen verslaafd doen raken, en u zult altijd verlangen naar meer. Echter, u moet voorzichtig zijn met het eten. Afgezien van het ver wegblijven van dubieuze straatverkopers, moet u het rustig aan doen in de eerste paar dagen in Mexico. Dat komt omdat uw maag niet is voorbereid op het echte Mexicaanse eten. Eet slechts een beetje in de eerste twee dagen, en dan kunt u voluit gaan. Dat komt omdat u ziek kunt worden en uw vakantie in uw hotelkamer doorbrengen met een verblijf op de WC. Ik maak geen grapje. Zolang u het maar geleidelijk aan doet, moet het goed gaan. Als u het hebt over dingen die u tot u neemt, moet u waarschijnlijk ook het kraanwater vermijden. Het is niet bepaald van hoge kwaliteit en daarom moet u altijd flessenwater bij u hebben. Natuurlijk is het water in sommige regio's goed, en u kunt het gebruiken om uw tanden te poetsen, maar mensen willen meestal geen risico lopen. Eén ding dat u moet onthouden over Mexicanen is dat ze ongelooflijk luid zijn. Ze hebben een hoge stemtoon, ze lachen luid, en het maakt niet uit hoe laat het is, ze zullen zich gedragen alsof het midden op de dag is en ze een feestje hebben. Het komt niet bij ze op dat ze misschien iemand lastig vallen. Dit is niet per se een slechte zaak, want Mexicanen zijn vrolijke mensen en ze zullen hun gemoedstoestand overbrengen, maar als u probeert te slapen, is het moeilijk als er om 3 uur 's morgens een feestje wordt gehouden. U vraagt u misschien af wanneer het de beste tijd is om naar Mexico te gaan. Het hangt er echt van af waar u naartoe wilt. De zomers zijn erg warm en het water is erg lekker verkoelend. Echter, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, gaat het in Mexico niet alleen om hoge temperaturen. Mexico is immers een groot land, en ze hebben nog steeds enkele gebieden waar het sneeuwt, hoewel dit zeldzaam is. Dus, als u stranden wilt, is de zomer het beste moment voor u. Als u de hitte niet kunt verdragen, zijn de lente en de herfst de beste jaargetijden. Een van de dingen waar u van gaat houden in Mexico zijn de mensen. Ze zijn allemaal zeer vriendelijk, en als u een huis binnenloopt, wordt u uiteraard van voedsel voorzien en verwelkomd. Plus, Mexicanen zijn meer bereid om te praten met vreemden op straat dan welke nationaliteiten dan ook, dat is heerlijk. Ze maken gemakkelijk vrienden. Soms wordt er gesproken over Mexico als een gevaarlijke bestemming, en hoewel er zeer slechte dingen gebeuren, is het een relatief veilige plek. Het hangt helemaal af van waar u naartoe gaat. Een andere nuttige tip betreft het openbaar vervoer. De dienstregeling is chaotisch omdat er geen specifieke tijden zijn wanneer bussen aankomen en vertrekken. Dat kan vervelend zijn omdat u misschien 5 minuten moet wachten op een bus of een heel uur. Het is intrigerend om te begrijpen waarom dat zo is, maar ik zou niet te afhankelijk zijn van het openbaar vervoer. Vooral als u naar de luchthaven moet gaan. Ook moet u niet te veel afhankelijk zijn van uw credit card. Veel plaatsen hebben geen ATM of accepteren geen kaarten of cheques. U moet altijd cash geld bij u hebben. Ook is het aan te raden uw bank op de hoogte te brengen voordat u naar Mexico gaat. U wilt daar niet wakker worden zonder enig geld. Hopelijk zijn de bovenstaande tips nuttig voor uw reis naar Mexico, en hoewel de lijst verder kan gaan, behandelt dit artikel alleen de basisregels. Wat U nodig heeft om te onthouden is dat het relatief eenvoudig is om u te verplaatsen in Mexico en mensen zijn bereid om U te helpen met een routebeschrijving en wat ook maar niet. Gewoon genieten van het eten en de vrolijke sfeer. U zult er een geweldige tijd hebben.

Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot en reizen binnen een bepaald land. Het e-Visum is een alternatief voor visa die worden afgegeven bij binnenkomst van een land of voor een bezoek aan een ambassade/consulaat om een traditioneel papieren visum te verkrijgen. e-Visa zijn elektronisch gekoppeld aan het paspoort van de reiziger.

Onze service begint bij het geven van informatie. U kunt gebruik maken van onze actuele visumvereisten tool om uit te zoeken of u een visum nodig heeft. Het zit heel simpel in elkaar u hoeft ons alleen te vertellen waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Op basis van deze informatie vertellen wij u hoeveel het visum kost, het aantal binnenkomsten, de startdatum en geven u de mogelijkheid tot het direct aanvragen op onze site!

De beste plaats om deze informatie te vinden is ons [visumvereistentool] (/apply-online/). Elk land heeft andere toegangsregels en visumkosten. Als u haast heeft, kunt u ook online aanvragen en op het formulier zult u ook deze informatie terugvinden.

Het hangt af van het land dat het visum afgeeft. Voor veel landen zoals voor ETA Australië en het e-Visum Turkije kan het proces via onze spoeddienst in 15 minuten worden uitgevoerd. Voor andere landen, zoals het Indiaas toeristenvisum, duurt het proces meestal 24 uur. De exacte tijd vindt u op elk aanvraagformulier. Wat wij garanderen is dat uw aanvraag met iVisa overal de snelste manier is.

De documenten moeten worden afgedrukt op een blanco vel A4 wit papier. Dubbelzijdig of verkleind printen wordt niet geaccepteerd.

Wij helpen u om uw visum op de eenvoudigste en snelste manier te verkrijgen. Door middel van gebruiksvriendelijke online aanvraagformulierenen een 24/7 klantenservice van wereldklasse maken we het hele visumproces snel en eenvoudig! Wijmaken ook gebruik van beproefde methodes als het gaat om de bescherming van uw gegevens en creditcard.

iVisa biedt twee soorten Visa aan: Elektronische visa (e-Visa) en traditionele papieren visa, afgaande op uw bestemming. Daarnaast bieden wij ook de volgende diensten/documenten aan die door bepaalde landen worden vereist: ETA (elektronische reistoestemming), Toeristenkaarten, Visum bij aankomst, pre-registratie/goedkeuringsformulier, Uitnodigingsbrieven voor Toeristen en de dienst Ambassade-inschrijving.

  1. Selecteer het land waarvoor u het visum aanvraagt
  2. Selecteer het type visum en lees de instructies zorgvuldig door.
  3. Selecteer Nu toepassen
  4. Vul het aanvraagformulier in
  5. Betaal met een Visa Card, Mastercard of andere debitcard.
  6. Wacht op goedkeuring via e-mail, download en print de e-Visa via uw account.
  7. Toon uw afgedrukte e-Visum aan de immigratiebeambte bij binnenkomst in het land.

We merken hierbij op dat de meeste landen de mogelijkheid bieden om een visum zonder bemiddelingskosten te verwerken. De belangrijkste reden is dat we duizenden visa per maand verwerken omdat we u tijd en frustratie willen besparen. Onze service omvat een eenvoudig te gebruiken website en aanvraagformulier. Het is veel eenvoudiger om uw aanvraag bij ons te doen, vooral voor mobiele gebruikers en grote groepen. Wij sturen al onze klanten het visum meerdere dagen voor het vertrek toe. Dit is vooral nuttig voor reizigers die het visum maanden van tevoren kopen. We hebben ook een 24-uurs klantenservice met professionals die gevestigd zijn in de Verenigde Staten en Engels spreken. Wij accepteren meerdere valuta's en onze website kan in meer dan 20 talen worden geraadpleegd. Wij geloven dat onze vergoeding uw tijd en gezond verstand waard is, maar onthoud wel dat alle overheden hun eigen "gratis" dienst hebben.

Als u uw aanvraag op onze site heeft ingediend, kunt u inloggen op uw account en uw bestelling/aanvraag opzoeken. Na ontvangst van de betaling wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Klik op de link in uw bevestigingsmail om een wachtwoord in te stellen of bezoek de pagina inloggen om het wachtwoord in te stellen en toegang tot het account te krijgen. Let op: in de meeste gevallen wordt uw visum via e-mail bij u afgeleverd en kunt u het na het inloggen in uw account vinden.

Als uw visumaanvraag niet wordt goedgekeurd door de overheidsinstantie, zullen wij zorgen voor een volledige terugbetaling onder onze goedkeuringsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via chat en wij zullen de door u betaalde kosten restitueren. Als er een fout is gemaakt bij uw aanvraag, zullen wij uw visum kosteloos opnieuw verwerken. Let op: terugbetalingen worden teruggestort op dezelfde creditcard die werd gebruikt.

Als wij uw visum nog niet hebben verwerkt, kunnen wij zonder problemen wijzigingen aanbrengen. Wij controleren uw gegevens ook op fouten. In het geval dat uw visum al is verwerkt en wij uw aanvraag hebben ingediend bij de juiste overheidsinstellingen, zullen sommigen dit accepteren en de wijzigingen doorvoeren, terwijl anderen dat niet doen. Neem onmiddellijk contact met ons op (bij voorkeur via chat) als u een fout in uw aanvraag opmerkt.

Sommige landen kunnen een bewijs van vaccinatie tegen gele koorts eisen als u aankomt uit een land met een risico op gele koorts. Meer info vindt u hier: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de passagier om deze regels te controleren voordat hij/zij naar het gekozen land reist.

Om uw factuur te downloaden, kunt u [inloggen op uw account] (/login/) en deze daar direct downloaden.

U kunt het e-Visum opnieuw afdrukken vanuit uw e-mailaccount. U kunt het e-Visum ook opvragen en opnieuw afdrukken via uw iVisa-account.

Ja, het iVisa-systeem bewaart uw kredietkaartgegevens niet meer nadat de transactie is verwerkt.

Alle visa geven reizigers de toestemming om naar de locatie van binnenkomst van een land te reizen. Of u al dan niet toegang wordt verleend, beslist de Immigratiebeambte op het moment van aankomst.

Als uw visumaanvraag nog niet voor behandeling is ingediend, ontvangt u het volledige bedrag terug. Echter, als uw aanvraag reeds is verwerkt, dan kunnen wij geen terugbetaling verlenen.

Wanneer het visum naar u moet worden verzonden, is deze verzendtijd niet inbegrepen in de verwerkingsduur. Het is vanaf het moment dat wij uw aanvraag ontvangen tot en met het verkrijgen van de goedkeuring. De meeste visa (e-Visa) worden na goedkeuring per e-mail verzonden, zodat leveringstermijnen niet van toepassing zijn.

Nee, wij zijn niet aangesloten bij een overheidsinstantie. Wij zijn een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van visa voor reizigers wereldwijd.

Helaas kunnen we dat niet, omdat de overheidsinstanties ons niet op de hoogte stellen van de reden(en) achter de besluiten.

Als uw visum niet is goedgekeurd, adviseren wij u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade/consulaat voor meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn.

Wij accepteren Visa, Master Card, American Express en PayPal.

Alle burgers uit deze gebieden die een aanvraag indienen via [onze website] (https://www.ivisa.com/) zullen hun aanvraag moeten laten behandelen met de nationaliteit zoals vermeld in hun paspoort. Als voorbeeld, een reiziger uit Puerto Rico zal zijn aanvraag verwerkt zien als een persoon die de Amerikaanse nationaliteit bezit. Dit geldt niet voor de reizigers in de categorie BOTC (British Overseas Territories Citizen) volgens de British Overseas Territories Act van 2002.