Verkrijg Nu Online uw Maleisië eNTRI-visum

Er is geen Toeristenvisum Vereist

Vandaag is uw geluksdag. U heeft GEEN toeristenvisum nodig om naar dit land te reizen. Als u informatie wilt hebben over een studentenvisum of werkvergunning, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde ambassade. Veilige Reis!

Ambassade Contactgegevens

Meer informatie: eNTRI Visum

In maart 2017 heeft de overheid van Maleisië het Electronic Travel Registration & Information (Elektronische Reisregistratie & -Informatie) (eNTRI) systeem geïmplementeerd, op basis waarvan reizigers Maleisië maximaal 15 dagen kunnen bezoeken. Het eNTRI-visum is alleen beschikbaar voor Indiase en Chinese staatsburgers. Aanvragers ontvangen, na het invullen van het aanvraagformulier met de benodigde gegevens en nadat de online creditcardbetaling is voltooid, hun visum per e-mail. Het document dient bij aankomst in Maleisië te worden getoond.

Het grote voordeel van het eNTRI-visum is dat reizigers het document binnen één uur kunnen ontvangen als ze voor de supersnelle verwerking kiezen. De reden hiervoor is dat dit visum geen reisbeoordeling door de Maleisische overheid vereist en automatisch wordt afgegeven als u aan de visumvereisten voldoet.

Gebruik ons Visum Calculatortool

Bereken de Visumkosten voor het indienen van de Aanvraag

Klantervaringen

Onze klanten hebben geweldige verhalen over ons

Veelgestelde Vragen

De elektronische reisregistratie en -informatie (eNTRI) is een visumvrijstellingsprogramma voor Indiase en Chinese staatsburgers met als doel het toerisme te bevorderen. De meeste reizigers noemen het eNTRI-document een visum, aangezien het van tevoren dient te worden aangevraagd en registratie nodig is om Maleisië binnen te komen. Een eNTRI-kennisgeving wordt afgegeven als registratiebewijs en dit dient bij aankomst in Maleisië te worden overlegd.

Wij hebben het volgende nodig om uw aanvraag in te dienen:

  • Origineel paspoort (geldig voor nog minstens 6 maanden na binnenkomst in Maleisië)
  • Pasfoto van de aanvrager (niet ouder dan 6 maanden)
  • Reisroute met vluchtgegevens (een bevestigde retourvlucht)
  • Bewijs van accommodatie (hotelreservering)
  • Geboorteakte (voor minderjarige kinderen)

Houd er rekening meer dat de Maleisische overheid mogelijk aanvullende documentatie nodig heeft. Wij zullen u zo snel mogelijk hiervan op de hoogte stellen, mocht dit het geval zijn.

De kosten van een Maleisisch eNTRI-visum bedragen 21,50 USD. Hier bovenop wordt voor standaardverwerking een extra vergoeding van 35 USD in rekening gebracht. Voor spoedverwerking en supersnelle verwerking bedragen de extra kosten respectievelijk 65 USD en 85 USD.

Dit is afhankelijk van de door u gekozen verwerkingstijd. Wij bieden drie opties:

  1. Standaard Verwerkingstijd: 1 werkdag.
  2. Spoedverwerking: 3 uur
  3. Supersnelle Verwerking: 30 minuten

Het eNTRI-visum is 90 dagen geldig. Dit betekent dat u Maleisië binnen 90 dagen na afgifte van het visum dient in te reizen.

Het paspoort van elke aanvrager dient vanaf de verwachte inreisdatum nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.

Nee. De goedkeuring van het Maleisische eNTRI-visum garandeert de aanvrager NIET het recht om Maleisië binnen te komen. Het is ter discretie van een Maleisische immigratie-ambtenaar op het moment van de inreis in Maleisië.

Ja. Als de aanvrager minderjarig is (onder de 18), dienen zij samen met ten minste één ouder het eNTRI-visum aan te vragen. U dient ook een kopie van de geboorteakte van het kind te overleggen om de relatie tussen ouder en kind aan te tonen.

Het eNTRI-visum voor Maleisië kan volledig online worden aangevraagd, waardoor het niet meer nodig is om langs de ​​ambassade te gaan.

Reizigers kunnen tot maximaal 15 dagen in het land verblijven met het eNTRI-visum.

Nee, u mag slechts één eNTRI-aanvraag per keer indienen.

Hoewel de eNTRI beschikbaar is voor Indiase en Chinese staatsburgers, verwerken wij momenteel alleen eNTRI-aanvragen van Indiase ingezetenen.

Het vaccinatiebewijs tegen gele koorts is vereist voor alle bezoekers die afkomstig zijn uit of via de volgende landen naar Maleisië reizen:

  • Angola
  • Ethiopië
  • Senegal
  • Benin
  • Gabon
  • Sierra Leone
  • Bolivia
  • Gambia
  • Zuid-Afrika
  • Brazilië
  • Ghana
  • Sri Lanka
  • Burkina Faso
  • Guinee-Bissau
  • St Kitts & Nevis
  • Burundi
  • Kenia
  • Suriname
  • Kameroen
  • Mali
  • Tanzania
  • Centraal Afrikaanse Republiek
  • Niger
  • Togo
  • Tsjaad
  • Nigeria
  • Oeganda
  • Djibouti
  • Panama
  • Venezuela
  • Equador
  • Peru
  • Zaïre
  • Guinea
  • Rwanda
  • Zambia
  • Eritrea
  • Sao Tomé en Principe

Op basis van de ingediende aanvraag kunnen de Maleisische autoriteiten de reiziger uitnodigen voor een persoonlijk interview op de dichtstbijzijnde Maleisische ambassade.

Dit komt zelden voor, maar wij zullen u op de hoogte stellen en de benodigde informatie doorgeven voor het interview, mocht dit nodig zijn.

Wij zullen u navolgende informatie met betrekking tot uw onderhoud per e-mail toesturen:

  • LOCATIE: Ambassade van Maleisië XXXX
  • ADRES: XXX
  • CONTACTEN: XXX
  • Telefoonnummer: XXX
  • E-mail: XXXXX@xxx.gov.my
  • Onderhoudssessie: DATUM & TIJD

U kunt het eNTRI-visum één keer per 3 maanden aanvragen. Als u vaker moet reizen, dient u een regulier visum aan te vragen bij een van de Maleisische ambassades.

Nee, u dient zich buiten Singapore of Maleisië te bevinden om een eNTRI te kunnen aanvragen.

De volgende documenten zijn vereist bij uw inreis in Maleisië:

  • Een uitgeprint exemplaar van uw eNTRI-visum
  • Voldoende geld (Contanten/Travelers Cheques/Debit- of Creditcards) om de kosten te dekken gedurende uw verblijf in Maleisië
  • Retourticket
  • Bewijs van accommodatie (uitnodigingsbrief/hotelreservering/Airbnb-boeking, Booking.com-bevestiging enz.)

Als uw nieuwe aankomstdatum buiten de geldigheidsperiode van 90 dagen valt, dient u een nieuw eNTRI aan te vragen.

Nee, u mag binnen 24 uur voor uw vertrek geen eNTRI aanvragen. Wij adviseren u om uw eNTRI minstens 48 uur vóór uw vertrek naar Maleisië aan te vragen.

Ja, alle internationale reizigers dienen ervoor zorgen dat ze in het bezit zijn van een geldige eNTRI Maleisië voordat ze naar Maleisië reizen.

Ja. Naast de standaard vereiste documenten, dient u ook een geldige werk- of verblijfsvergunning van het land waar u werkt/woont in te dienen.

Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot en reizen binnen een bepaald land. Het e-Visum is een alternatief voor visa die worden afgegeven bij binnenkomst van een land of voor een bezoek aan een ambassade/consulaat om een traditioneel papieren visum te verkrijgen. e-Visa zijn elektronisch gekoppeld aan het paspoort van de reiziger.

Onze service begint bij het geven van informatie. U kunt gebruik maken van onze actuele visumvereisten tool om uit te zoeken of u een visum nodig heeft. Het zit heel simpel in elkaar u hoeft ons alleen te vertellen waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Op basis van deze informatie vertellen wij u hoeveel het visum kost, het aantal binnenkomsten, de startdatum en geven u de mogelijkheid tot het direct aanvragen op onze site!

De beste plaats om deze informatie te vinden is ons visumvereistentool. Elk land heeft andere toegangsregels en visumkosten. Als u haast heeft, kunt u ook online aanvragen en op het formulier zult u ook deze informatie terugvinden.

Het hangt af van het land dat het visum afgeeft. Voor veel landen zoals voor ETA Australië en het e-Visum Turkije kan het proces via onze spoeddienst in 15 minuten worden uitgevoerd. Voor andere landen, zoals het Indiaas toeristenvisum, duurt het proces meestal 24 uur. De exacte tijd vindt u op elk aanvraagformulier. Wat wij garanderen is dat uw aanvraag met iVisa overal de snelste manier is.

De documenten moeten worden afgedrukt op een blanco vel A4 wit papier. Dubbelzijdig of verkleind printen wordt niet geaccepteerd.

Wij helpen u om uw visum op de eenvoudigste en snelste manier te verkrijgen. Door middel van gebruiksvriendelijke online aanvraagformulieren en een 24/7 klantenservice van wereldklasse maken we het hele visumproces snel en eenvoudig! Wijmaken ook gebruik van beproefde methodes als het gaat om de bescherming van uw gegevens en creditcard.

iVisa biedt twee soorten Visa aan: Elektronische visa (e-Visa) en traditionele papieren visa, afgaande op uw bestemming. Daarnaast bieden wij ook de volgende diensten/documenten aan die door bepaalde landen worden vereist: ETA (elektronische reistoestemming), Toeristenkaarten, Visum bij aankomst, pre-registratie/goedkeuringsformulier, Uitnodigingsbrieven voor Toeristen en de dienst Ambassade-inschrijving.

  1. Selecteer het land waarvoor u het visum aanvraagt
  2. Selecteer het type visum en lees de instructies zorgvuldig door.
  3. Selecteer Nu toepassen
  4. Vul het aanvraagformulier in
  5. Betaal met een Visa Card, Mastercard of andere debitcard.
  6. Wacht op goedkeuring via e-mail, download en print de e-Visa via uw account.
  7. Toon uw afgedrukte e-Visum aan de immigratiebeambte bij binnenkomst in het land.

We merken hierbij op dat de meeste landen de mogelijkheid bieden om een visum zonder bemiddelingskosten te verwerken. De belangrijkste reden is dat we duizenden visa per maand verwerken omdat we u tijd en frustratie willen besparen. Onze service omvat een eenvoudig te gebruiken website en aanvraagformulier. Het is veel eenvoudiger om uw aanvraag bij ons te doen, vooral voor mobiele gebruikers en grote groepen. Wij sturen al onze klanten het visum meerdere dagen voor het vertrek toe. Dit is vooral nuttig voor reizigers die het visum maanden van tevoren kopen. We hebben ook een 24-uurs klantenservice met professionals die gevestigd zijn in de Verenigde Staten en Engels spreken. Wij accepteren meerdere valuta's en onze website kan in meer dan 20 talen worden geraadpleegd. Wij geloven dat onze vergoeding uw tijd en gezond verstand waard is, maar onthoud wel dat alle overheden hun eigen "gratis" dienst hebben.

Als u uw aanvraag op onze site heeft ingediend, kunt u inloggen op uw account en uw bestelling/aanvraag opzoeken. Na ontvangst van de betaling wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Klik op de link in uw bevestigingsmail om een wachtwoord in te stellen of bezoek de pagina inloggen om het wachtwoord in te stellen en toegang tot het account te krijgen. Let op: in de meeste gevallen wordt uw visum via e-mail bij u afgeleverd en kunt u het na het inloggen in uw account vinden.

Als uw visumaanvraag niet wordt goedgekeurd door de overheidsinstantie, zullen wij zorgen voor een volledige terugbetaling onder onze goedkeuringsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via chat en wij zullen de door u betaalde kosten restitueren. Als er een fout is gemaakt bij uw aanvraag, zullen wij uw visum kosteloos opnieuw verwerken. Let op: terugbetalingen worden teruggestort op dezelfde creditcard die werd gebruikt.

Als wij uw visum nog niet hebben verwerkt, kunnen wij zonder problemen wijzigingen aanbrengen. Wij controleren uw gegevens ook op fouten. In het geval dat uw visum al is verwerkt en wij uw aanvraag hebben ingediend bij de juiste overheidsinstellingen, zullen sommigen dit accepteren en de wijzigingen doorvoeren, terwijl anderen dat niet doen. Neem onmiddellijk contact met ons op (bij voorkeur via chat) als u een fout in uw aanvraag opmerkt.

Sommige landen kunnen een bewijs van vaccinatie tegen gele koorts eisen als u aankomt uit een land met een risico op gele koorts. Meer info vindt u hier: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de passagier om deze regels te controleren voordat hij/zij naar het gekozen land reist.

Om uw factuur te downloaden, kunt u inloggen op uw account en deze daar direct downloaden.

U kunt het e-Visum opnieuw afdrukken vanuit uw e-mailaccount. U kunt het e-Visum ook opvragen en opnieuw afdrukken via uw iVisa-account.

Ja, het iVisa-systeem bewaart uw kredietkaartgegevens niet meer nadat de transactie is verwerkt.

Alle visa geven reizigers de toestemming om naar de locatie van binnenkomst van een land te reizen. Of u al dan niet toegang wordt verleend, beslist de Immigratiebeambte op het moment van aankomst.

Als uw visumaanvraag nog niet voor behandeling is ingediend, ontvangt u het volledige bedrag terug. Echter, als uw aanvraag reeds is verwerkt, dan kunnen wij geen terugbetaling verlenen.

Wanneer het visum naar u moet worden verzonden, is deze verzendtijd niet inbegrepen in de verwerkingsduur. Het is vanaf het moment dat wij uw aanvraag ontvangen tot en met het verkrijgen van de goedkeuring. De meeste visa (e-Visa) worden na goedkeuring per e-mail verzonden, zodat leveringstermijnen niet van toepassing zijn.

Nee, wij zijn niet aangesloten bij een overheidsinstantie. Wij zijn een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van visa voor reizigers wereldwijd.

Helaas kunnen we dat niet, omdat de overheidsinstanties ons niet op de hoogte stellen van de reden(en) achter de besluiten.

Als uw visum niet is goedgekeurd, adviseren wij u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade/consulaat voor meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn.

Wij accepteren Visa, Master Card, American Express en PayPal.

Alle burgers uit deze gebieden die een aanvraag indienen via onze website zullen hun aanvraag moeten laten behandelen met de nationaliteit zoals vermeld in hun paspoort. Als voorbeeld, een reiziger uit Puerto Rico zal zijn aanvraag verwerkt zien als een persoon die de Amerikaanse nationaliteit bezit. Dit geldt niet voor de reizigers in de categorie BOTC (British Overseas Territories Citizen) volgens de British Overseas Territories Act van 2002.

Need Help?