Online het e visum voor Egypte aanvragen, kopen en regelen voor reizen en vakantie ook met spoed

Het hebben van een visum is vereist. Wij kunnen helpen bij de behandeling van dit document

Visumtype Visumkosten Bemiddelingskosten Aantal Inreizen Verwerkingsduur
eVisum
Visumkosten USD 25 - 60
Bemiddelingskosten USD 30.00
Aantal Inreizen Eenmalige / Meerdere
Verwerkingsduur 48 uren
Nu Aanvragen

Hoe aan te vragen: eVisum

Vul de online aanvraag in
Vul de online aanvraag in

Vul onze eenvoudige online aanvraag in en betaal met creditcard of PayPal

Document via e-mail ontvangen
Document via e-mail ontvangen

Het is niet nodig om langs de ambassade te gaan. Wij doen het voor u, zodat u geen kostbare tijd verliest

Bestemming invoeren
Bestemming invoeren

Overleg uw paspoort en het document dat wij verstrekken bij binnenkomst in het land van bestemming

Nu Aanvragen

Meer informatie: eVisum

In november 2017 voerde de Egyptische regering een nieuw e-Visumschema in om het reizen naar Egypte te vergemakkelijken en het proces bij de grenscontrole te versnellen. De aanvraagprocedure is snel en eenvoudig. Het enige wat hoeft te gebeuren is het verstrekken van enige basisgegevens.

Met het e-visum, dat na afgiftedatum 90 dagen geldig is, kunnen bezoekers tot 30 dagen in het land verblijven. Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot Egypte en waarmee binnen het land gereisd kan worden. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, raden wij u aan een kopie van het document te printen en het bij u te dragen.

Gebruik ons Visum Calculatortool

Bereken de Visumkosten voor het indienen van de Aanvraag

Klantervaringen

Onze klanten hebben geweldige verhalen over ons

Veelgestelde Vragen

Het e-Visum is een toestemmingsdocument waarmee bezoekers Egypte mogen binnenreizen.

Wij hebben het volgende nodig om uw anvraag in te dienen:

  • Een digitale kopie van uw paspoort.
  • De naam van de verblijfslocatie met straatadres.
  • Credit-/debitcard of een Paypal-rekening.

De kosten voor een e-Visum voor één inreis bedragen 25 USD. Voor een e-Visum voor meerdere inreizen zijn de kosten 60 USD.

Hier bovenop brengen wij een extra vergoeding van 25 USD voor standaardverwerking in rekening. Voor spoedverwerking en supersnelle verwerking bedragen de extra kosten respectievelijk 55 USD en 90 USD.

Dit hangt af van de door u gekozen verwerkingsmethode. Wij bieden drie opties:

  1. Standaardverwerking: 5 werkdagen.
  2. Spoedverwerking: 4 werkdagen.
  3. Supersnelle Verwerking: 3 werkdagen.

Het e-Visum voor Egypte is na afgifte 90 dagen geldig. Dit betekent dat u Egypte binnen 90 dagen na de afgiftedatum dient binnen te reizen. Dit geldt zowel voor het e-Visa voor één inreis (single entry) als meerdere intreizen (multiple entry).

De aanvrager voor het e-visum van Egypte dient in het bezit zijn van een paspoort dat na aankomstdatum nog minstens 6 maanden geldig is.

Bij aankomst in Egypte dient u de volgende documenten te overleggen:

  • Uw paspoort dat na aankomst nog minstens zes maanden geldig dient te zijn.
  • Een exemplaar van het uitgeprinte e-Visum.
  • Reisschema.
  • Ondersteunende documenten, zoals een brief van het bedrijf of een uitnodigingsbrief voor zakelijk/familiebezoek.
  • Hotelreserveringen, details over locaties die u wilt bezoeken als u voor toeristische doeleinden Egypte bezoekt.

Het e-Visum dient te worden uitgeprint op een vel wit papier van A4-formaat. Dubbelzijdig of verkleind afdrukken wordt niet geaccepteerd.

Nee, dat is niet nodig. Ouders kunnen gecombineerd met hun eigen e-Visumaanvraag een aanvraag voor hun kinderen indienen.

Staatsburgers uit de volgende landen komen in aanmerking voor een e-Visum:

Alle burgers van de Europese Unie (inclusief het Verenigd Koninkrijk), Albanië, Australië, Canada, IJsland, Japan, Noord-Korea, Zuid-Korea, Macedonië, Moldavië, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Rusland, Servië, Zwitserland, Oekraïne, de Verenigde Staten en Vaticaanstad .

U wordt geadviseerd ten minste 7 dagen vóór uw vertrek een [e-Visumaanvraag] (/apply-online/egypt) in te dienen.

Met ‘het visum voor één inreis (single entry) kunt u één keer Egypte inreizen en is de maximale verblijfsduur 30 dagen.

Met het visum voor meerdere inreizen (multiple entry) kunt u 2 of meer keren binnen de geldigheidsperiode van het visum van 90 dagen Egypte binnenreizen, waarbij u bij elk bezoek niet langer dan 30 dagen mag verblijven.

U kunt bijvoorbeeld Egypte binnenreizen en na 15 dagen vertrekken, terugkomen en nog eens 20 dagen verblijven enz... zolang elk verblijf de 30 dagen niet overschrijdt en alle inreizen binnen de 90 dagen plaatsvinden.

U heeft geen e-Visum nodig als uw tussenstop/stopover korter is dan 48 uur (u dient wel uw vliegticket voor de vervolgvlucht te tonen). Het verlaten van de luchthaven is eventueel toegestaan, maar dan dient u uw paspoort in te leveren. Het is raadzaam om navraag te doen bij uw luchtvaartmaatschappij, aangezien veel maatschappijen korte tours aan hun passagiers aanbieden bij tussenstops/stopovers van tussen de 6 en 48 uur.

Als uw stopover korter is dan 6 uur, mag u de transitzone verlaten, maar niet de luchthaven.

Het bovenstaande is NIET van toepassing op staatsburgers van Iran (die altijd een transitvisum nodig hebben) en Afghanistan, Libanon, Palestina en de Filipijnen, die te allen tijde de transitzone niet mogen verlaten.

Je zou denken dat het plannen van een reis naar Egypte gemakkelijk is, maar veel mensen gingen hiermee de fout in en hadden niet zo'n prettige ervaring. Vergeleken bij andere landen is Egypte een vrij moeilijk land om te verkennen. Met het bezichtigen van de piramides of een bezoek aan de Sphynx kom je er niet, want dat neemt waarschijnlijk slechts één dag in beslag. Dus wat doe je met de rest van je vakantie? Continu op een en dezelfde plek blijven? Dat zou zonde van je trip zijn. Bovendien wed ik dat er een hoop andere dingen zijn die je niet over Egypte weet en daarom zou dit artikel je moeten helpen.

Een van de eerste dingen die je waarschijnlijk weet, is dat de geschiedenis van Egypte veel verder gaat dan Cleopatra. Er zijn nog veel meer interessante wetenswaardigheden die je thuis op Google kunt opzoeken.

Gids

Misschien heb je daar geen tijd voor en dan zou je in Egypte een beroep kunnen doen op een gids. Ze zijn over het algemeen heel goed in hun werk. Ze hebben het talent om de geschiedenis van een bepaalde locatie met passie en betrokkenheid te presenteren. Je kunt online door de recensies bladeren om te zien welke gids het beste is. Je hebt niet de hele reis begeleiding nodig, maar als je meer wilt weten over Egypte zonder op Wikipedia te gaan, is het praktisch om 1 of 2 dagen met een gids mee te lopen.

Reisverzekering

Voordat je naar Egypte gaat, is een van de dingen die je absoluut niet mag vergeten, is een reisverzekering afsluiten. Je wordt niet behandeld voor veel voorkomende ziekten als je niet verzekerd bent en de meeste verzekeringspolissen hebben standaard geen internationale dekking. Stel dat je in het onverhoopte geval ergens vanuit het midden van Egypte opgehaald moet worden, dan kan dit aardig in de papieren gaan lopen. Door het hebben van een reisverzekering heb je in ieder geval een zorg minder. Bovendien is een dergelijke verzekering ook handig als je bagage verloren raakt of wordt gestolen, of als je vluchten worden geannuleerd.

Eten & Drinken

Een van de dingen die je in Egypte zeker moet proberen, is de Egyptische keuken. Maar dit kan enigszins lastig zijn, omdat niet alle plaatsen even schoon en netjes zijn. Vooral als je een gevoelige maag hebt, loop je het risico dat hij overstuur raakt. Zelfs reizigers die wel wat gewend zijn kunnen last krijgen. Toch is er een eenvoudige slimme truc om te weten of het eten te vertouwen is of niet. De beste plek om iets te eten, is waar de locals ook eten. Als je een lange rij ziet staan bij een eettentje die bijvoorbeeld koshari (gemaakt van linzen, rijst, gebakken uitjes in een tomatensaus) of ful (gekookte zachte bonen met peterselie, knoflook, citroen, sesam en komijn) dat als ontbijt wordt gegeten, verkoopt, dan weet je dat je hier goed zit. Zie je een eethuisje, of een straatverkoper die geen klanten heeft, loop die dan snel voorbij. Houd je van koffie dan is een ahoea (sterke koffie) een aanrader en voor de theeliefhebbers is er karkadee (hibiscusbloesemthee).

Verder is het in ieder geval handig om altijd toiletpapier bij je hebben. In openbare toiletten tref je zelden toiletpapier aan. Door het in je tas of rugzak te hebben, kan je jezelf tijdens die verkenningstocht een vervelende situatie besparen.

Uber

Als je in Caïro bent, en dat is een stad die bijna iedere toerist aandoet, moet je weten dat je gebruik kunt maken van Uber. Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van Uber en in Caïro is dit niet anders. De tarieven zijn meer dan betaalbaar en het is de ideale manier om de omgeving te verkennen, tenzij je liever met de metro gaat.

Afdingen en Onderhandelen

In Egypte zijn er veel plaatsen waar je allerlei soorten souvenirs kunt kopen. Je kunt kleine piramides of een miniatuur Sphynx kopen. Plus nog een heleboel andere items. Egyptenaren vinden het een sport om af te dingen. Het wordt soms zelfs voor een fles water in de winkel op de hoek gedaan. Plus, als je daar niet zo handig in bent, verdienen ze wat extra geld aan je. Daarom moet je altijd afdingen en onderhandelen. Je bespaart wat geld, je hebt plezier en niemand zal beledigd zijn als je een aanbod doet. Houd rekening met het gegeven dat sommige souvenirverkopers er vanuit gaan dat als je een item hebt gepakt om het beter te bekijken, je het ook daadwerkelijk koopt.

Tegelijkertijd moet je voorzichtig zijn met mensen die je zomaar aanspreken. Ze zullen alles zeggen of doen om wat geld te krijgen, houd dat in je achterhoofd en laat je niet voor de gek houden.

Kledingtips

Zorg dat je een paar comfortabele sandalen of dichte schoenen bij je hebt. Want je zult behoorlijk wat aflopen bij hoge temperaturen. Je zou slippers kunnen dragen, maar met een paar goed zittende sportschoenen ben je beter af.

Wat kleding betreft, moet je rekening houden dat er voor bepaalde plaatsen kledingvoorschriften gelden. Wil je als vrouw moskeeën of andere religieuze bezienswaardigheden bezoeken, dan moet je altijd kleding dragen die je knieën bedekt. Verder is een hoofddoek een must in moskeeën en je moet je schoenen uittrekken voordat je de moskee binnengaat.

Mannen mogen zelfs bij mooi weer geen mouwloze shirts of sportkleding dragen. Het dragen van bad- en strandkleding kan alleen binnen de resorts.

Tot Slot

Vergeet niet om altijd een fles water bij je te hebben om te voorkomen dat je uitgedroogd raakt, want lopen of dingen ondernemen onder de brandende zon kan een behoorlijke aanslag op je lichaam plegen. Doe verder een trui of vest in je koffer, want het is weliswaar behoorlijk heet overdag, de avonden en nachten in Egypte kunnen erg fris zijn. En dan zou je willen dat je iets warms had om aan trekken.

Voor een geslaagde reis naar Egypte is het praktisch om je in het land te verdiepen voor je vertrek, dit komt je reiservaring ten goede.

Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot en reizen binnen een bepaald land. Het e-Visum is een alternatief voor visa die worden afgegeven bij binnenkomst van een land of voor een bezoek aan een ambassade/consulaat om een traditioneel papieren visum te verkrijgen. e-Visa zijn elektronisch gekoppeld aan het paspoort van de reiziger.

Onze service begint bij het geven van informatie. U kunt gebruik maken van onze actuele visumvereisten tool om uit te zoeken of u een visum nodig heeft. Het zit heel simpel in elkaar u hoeft ons alleen te vertellen waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Op basis van deze informatie vertellen wij u hoeveel het visum kost, het aantal binnenkomsten, de startdatum en geven u de mogelijkheid tot het direct aanvragen op onze site!

De beste plaats om deze informatie te vinden is ons visumvereistentool. Elk land heeft andere toegangsregels en visumkosten. Als u haast heeft, kunt u ook online aanvragen en op het formulier zult u ook deze informatie terugvinden.

Het hangt af van het land dat het visum afgeeft. Voor veel landen zoals voor ETA Australië en het e-Visum Turkije kan het proces via onze spoeddienst in 15 minuten worden uitgevoerd. Voor andere landen, zoals het Indiaas toeristenvisum, duurt het proces meestal 24 uur. De exacte tijd vindt u op elk aanvraagformulier. Wat wij garanderen is dat uw aanvraag met iVisa overal de snelste manier is.

De documenten moeten worden afgedrukt op een blanco vel A4 wit papier. Dubbelzijdig of verkleind printen wordt niet geaccepteerd.

Wij helpen u om uw visum op de eenvoudigste en snelste manier te verkrijgen. Door middel van gebruiksvriendelijke online aanvraagformulieren en een 24/7 klantenservice van wereldklasse maken we het hele visumproces snel en eenvoudig! Wijmaken ook gebruik van beproefde methodes als het gaat om de bescherming van uw gegevens en creditcard.

iVisa biedt twee soorten Visa aan: Elektronische visa (e-Visa) en traditionele papieren visa, afgaande op uw bestemming. Daarnaast bieden wij ook de volgende diensten/documenten aan die door bepaalde landen worden vereist: ETA (elektronische reistoestemming), Toeristenkaarten, Visum bij aankomst, pre-registratie/goedkeuringsformulier, Uitnodigingsbrieven voor Toeristen en de dienst Ambassade-inschrijving.

  1. Selecteer het land waarvoor u het visum aanvraagt
  2. Selecteer het type visum en lees de instructies zorgvuldig door.
  3. Selecteer Nu toepassen
  4. Vul het aanvraagformulier in
  5. Betaal met een Visa Card, Mastercard of andere debitcard.
  6. Wacht op goedkeuring via e-mail, download en print de e-Visa via uw account.
  7. Toon uw afgedrukte e-Visum aan de immigratiebeambte bij binnenkomst in het land.

We merken hierbij op dat de meeste landen de mogelijkheid bieden om een visum zonder bemiddelingskosten te verwerken. De belangrijkste reden is dat we duizenden visa per maand verwerken omdat we u tijd en frustratie willen besparen. Onze service omvat een eenvoudig te gebruiken website en aanvraagformulier. Het is veel eenvoudiger om uw aanvraag bij ons te doen, vooral voor mobiele gebruikers en grote groepen. Wij sturen al onze klanten het visum meerdere dagen voor het vertrek toe. Dit is vooral nuttig voor reizigers die het visum maanden van tevoren kopen. We hebben ook een 24-uurs klantenservice met professionals die gevestigd zijn in de Verenigde Staten en Engels spreken. Wij accepteren meerdere valuta's en onze website kan in meer dan 20 talen worden geraadpleegd. Wij geloven dat onze vergoeding uw tijd en gezond verstand waard is, maar onthoud wel dat alle overheden hun eigen "gratis" dienst hebben.

Als u uw aanvraag op onze site heeft ingediend, kunt u inloggen op uw account en uw bestelling/aanvraag opzoeken. Na ontvangst van de betaling wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Klik op de link in uw bevestigingsmail om een wachtwoord in te stellen of bezoek de pagina inloggen om het wachtwoord in te stellen en toegang tot het account te krijgen. Let op: in de meeste gevallen wordt uw visum via e-mail bij u afgeleverd en kunt u het na het inloggen in uw account vinden.

Als uw visumaanvraag niet wordt goedgekeurd door de overheidsinstantie, zullen wij zorgen voor een volledige terugbetaling onder onze goedkeuringsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via chat en wij zullen de door u betaalde kosten restitueren. Als er een fout is gemaakt bij uw aanvraag, zullen wij uw visum kosteloos opnieuw verwerken. Let op: terugbetalingen worden teruggestort op dezelfde creditcard die werd gebruikt.

Als wij uw visum nog niet hebben verwerkt, kunnen wij zonder problemen wijzigingen aanbrengen. Wij controleren uw gegevens ook op fouten. In het geval dat uw visum al is verwerkt en wij uw aanvraag hebben ingediend bij de juiste overheidsinstellingen, zullen sommigen dit accepteren en de wijzigingen doorvoeren, terwijl anderen dat niet doen. Neem onmiddellijk contact met ons op (bij voorkeur via chat) als u een fout in uw aanvraag opmerkt.

Sommige landen kunnen een bewijs van vaccinatie tegen gele koorts eisen als u aankomt uit een land met een risico op gele koorts. Meer info vindt u hier: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de passagier om deze regels te controleren voordat hij/zij naar het gekozen land reist.

Om uw factuur te downloaden, kunt u inloggen op uw account en deze daar direct downloaden.

U kunt het e-Visum opnieuw afdrukken vanuit uw e-mailaccount. U kunt het e-Visum ook opvragen en opnieuw afdrukken via uw iVisa-account.

Ja, het iVisa-systeem bewaart uw kredietkaartgegevens niet meer nadat de transactie is verwerkt.

Alle visa geven reizigers de toestemming om naar de locatie van binnenkomst van een land te reizen. Of u al dan niet toegang wordt verleend, beslist de Immigratiebeambte op het moment van aankomst.

Als uw visumaanvraag nog niet voor behandeling is ingediend, ontvangt u het volledige bedrag terug. Echter, als uw aanvraag reeds is verwerkt, dan kunnen wij geen terugbetaling verlenen.

Wanneer het visum naar u moet worden verzonden, is deze verzendtijd niet inbegrepen in de verwerkingsduur. Het is vanaf het moment dat wij uw aanvraag ontvangen tot en met het verkrijgen van de goedkeuring. De meeste visa (e-Visa) worden na goedkeuring per e-mail verzonden, zodat leveringstermijnen niet van toepassing zijn.

Nee, wij zijn niet aangesloten bij een overheidsinstantie. Wij zijn een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van visa voor reizigers wereldwijd.

Helaas kunnen we dat niet, omdat de overheidsinstanties ons niet op de hoogte stellen van de reden(en) achter de besluiten.

Als uw visum niet is goedgekeurd, adviseren wij u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade/consulaat voor meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn.

Wij accepteren Visa, Master Card, American Express en PayPal.

Alle burgers uit deze gebieden die een aanvraag indienen via onze website zullen hun aanvraag moeten laten behandelen met de nationaliteit zoals vermeld in hun paspoort. Als voorbeeld, een reiziger uit Puerto Rico zal zijn aanvraag verwerkt zien als een persoon die de Amerikaanse nationaliteit bezit. Dit geldt niet voor de reizigers in de categorie BOTC (British Overseas Territories Citizen) volgens de British Overseas Territories Act van 2002.

Need Help?