Uitgelicht op

Verkrijg Nu Online uw e-Visum voor Vietnam

iVisa.com biedt sinds 2013 versnelde verwerking en begeleiding voor alle visumaanvragen. We zijn niet verbonden aan enige overheidsdienst.

A visa is required. We can assist in processing this document.

Visumtype Visumkosten Bemiddelingskosten Aantal Inreizen Verwerkingsduur
eVisum
Visumkosten USD 25.00
Bemiddelingskosten USD 20.00
Aantal Inreizen Enkelvoudig
Verwerkingsduur 72 uren
Nu Aanvragen
Visum bij Aankomst
Visumkosten USD 0.00
Bemiddelingskosten USD 20 - 45
Aantal Inreizen Enkelvoudig / Meerdere
Verwerkingsduur 3 uren
Nu Aanvragen

How to Apply: eVisum

Vul de online aanvraag in

"Vul onze eenvoudige online aanvraag in en betaal met creditcard of PayPal

Receive document via email

No need to deal with the embassy. We do it for you so you don't lose valuable time

Bestemming invoeren

Toon bij aankomst uw Paspoort en het door ons verstrekte Document

Nu Aanvragen

Meer informatie: eVisum

In februari 2017 implementeeerde Vietnam het e-Visumprogramma om het proces van inreis in het land te vereenvoudigen. Voorheen moesten reizigers eerst een Vietnamese goedkeuringsbrief ontvangen om vervolgens bij aankomst het visum te ontvangen. Nu kunnen staatsburgers van 46 landen een aanvraag online indienen en hun e-Visum elektronisch ontvangen. Het is een 100% online proces, zonder enig ambassadebezoek.

Het document kan online worden verkregen in slechts drie werkdagen. U dient het te overleggen bij het aan boord gaan van uw vlucht en bij aankomst bij de immigratiefunctionaris. Het e-Visum is geldig voor één inreis (single entry) met een maximale verblijfsduur van 30 dagen.

Gebruik ons Visum Calculatortool

Bereken de Visumkosten voor het indienen van de Aanvraag

Klantervaringen

Onze klanten hebben geweldige verhalen over ons

Veelgestelde Vragen

Een elektronisch visum (e-Visum) is een type visum dat via een elektronisch systeem aan buitenlanders wordt afgegeven door de Vietnamese immigratiedienst en dat toestemming geeft om naar Vietnam te reizen en om het land binnen te komen. Het e-Visum Vietnam heeft een geldigheidsduur van 30 dagen en is geschikt voor één inreis (single entry).

Wij hebben het volgende nodig om uw aanvraag in te dienen:

  • Paspoort (met een geldigheidsduur van minimaal 6 maanden na aankomst in Vietnam)
  • Credit-/debitcard of een PayPal-rekening
  • Digitale paspoortscan (identiteitspagina)
  • Digitale ID/pasfoto

De kosten voor het Vietnamese e-Visum bedragen 25 USD. Hier bovenop wordt een extra vergoeding voor standaardverwerking van 20 USD in rekening gebracht. Voor spoedverwerking en supersnelle verwerking bedragen de extra kosten respectievelijk 30 USD en 60 USD.

Dit is afhankelijk van de door u gekozen verwerkingstijd. Wij bieden drie opties:

  1. Standaard Verwerkingstijd: 5 werkdagen
  2. Spoedverwerking: 4 werkdagen
  3. Supersnelle Verwerking: 3 werkdagen

Het e-Visum heeft een geldigheidsduur van 30 dagen gerekend vanaf de inreisdatum die op het aanvraagformulier werd opgegeven.

Uw paspoort dient nog minimaal 30 dagen geldig te zijn na de vervaldatum van het visum en moet minstens twee lege visumpagina’s bevatten. Als u bijvoorbeeld Vietnam inreist en uw visum vervalt binnen 30 dagen, dan dient uw paspoort minimaal 60 dagen geldig te zijn.

Met het e-Visum mag u maximaal 30 dagen in het land verblijven.

De volgende nationaliteiten komen in aanmerking: Argentinië, Australië, Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Brunei, Bulgarije, Canada, China, Colombia, Cuba, Tsjechische Republiek, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, India, Ierland, Italië, Japan, Kazachstan, Luxemburg, Mongolië, Myanmar, Nederland, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Panama, Peru, Filipijnen, Polen, Roemenië, Rusland, Slowakije, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Oost-Timor, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Uruguay, Venezuela

Internationale Luchthaven

  • Cat Bi Int Airport (Hai Phong)
  • Cam Ranh Int Airport (Khanh Hoa)
  • Can Tho International Airport
  • Da Nang International Airport
  • Noi Bai Int Airport (Ha Noi)
  • Phu Bai Int Airport
  • Phu Quoc International Airport
  • Tan Son Nhat Int Airport (Ho Chi Minh-stad)

Grensovergang Land

  • Grensovergang Bo Y
  • Grensovergang Cha Lo
  • Grensovergang Cau Treo
  • Grensovergang Huu Nghi
  • Grensovergang Ha Tien
  • Grensovergang Lao Bao
  • Grensovergang Lao Cai
  • Grensovergang Moc Bai
  • Grensovergang Moc Bai
  • Grensovergang Nam Can
  • Grensovergang Song Tien
  • Grensovergang Tinh Bien
  • Grensovergang Xa Mat

Zeehaven

  • Zeehaven Da Nang
  • Zeehaven Hon Gai
  • Zeehaven Hai Phong
  • Zeehaven Nha Trang
  • Zeehaven Quy Nhon
  • Zeehaven Ho Chi
  • Zeehaven Vung Tau

Nadat u met het e-Visum Vietnam bent binnen gekomen, kunt u een agentschap, organisatie of persoon in Vietnam verzoeken om uw verblijf te sponsoren. Ze kunnen dan namens u een nieuw visum aanvragen bij de Immigratiedienst van Vietnam.

U dient een afgedrukt exemplaar van het e-Visum samen met uw paspoort te overleggen.

De geldigheidsperiode van uw e-Visum begint op de datum die is vermeld in uw goedgekeurde e-Visumdocument. U kunt op elke willekeurige datum binnen deze geldigheidsperiode Vietnam inreizen.

Als u een bezoek aan Azië wilt brengen, kunt u Vietnam niet uit uw reisschema weglaten. Het is een prachtig land met vele schitterende landschappen, adembenemende uitzichten en vriendelijke mensen. Sommigen gaan er heen voor de steden, maar de meeste toeristen willen de wildernis verkennen. En u zult versteld staan van wat Vietnam te bieden heeft. Een rondreis door de plattelandsgebieden zal u regelmatig overweldigen, en de gastvrijheid van de mensen zal u tot nederigheid stemmen. Echter, voordat u begint met het plannen van uw reis naar Vietnam, is het belangrijk een aantal fundamentele zaken te weten die uw reis wat aangenamer zullen maken. Enig onderzoek is vereist voor uw vertrek, en dit artikel kan daarbij een handje helpen. Het eerste dat u moet weten is dat u met mensen in het Engels kunt communiceren, maar dan met name in de stedelijke gebieden. Mensen op het platteland spreken zelden Engels, al zijn de kansen iets hoger bij de jongere generatie. Toch is het raadzaam een paar elementaire uitdrukkingen te leren voordat u vertrekt, zodat u zich onderweg kunt redden. Er zijn apps die u kunt gebruiken, maar een zakformaat woordenboek kan ook helpen. Bovendien moet u niet verwachten dat internet dezelfde snelheid heeft als in westerse landen, en sommige regio's hebben helemaal geen internet. Met één ding moet u voorzichtig zijn, en dat betreft geld. In Vietnam is de munteenheid de dong, en hoewel u wellicht geneigd bent om een grapje over de naam te maken, moet u zich daarvan onthouden tegenover een Vietnamees. Let echter op bij het geld wisselen: u zult merken dat de biljetten erg op elkaar lijken. Het 50.000-biljet dong is vrijwel identiek aan het 500.000-biljet, wat er makkelijk voor kan zorgen dat u er bij inschiet. Het is raadzaam dat u voordat u betaalt, nauwkeurig naar de getallen op de biljetten kijkt. Verwacht niet dat koopmannen u geld teruggeven wanneer u een fout maakt. Geld van toeristen is een relatief nieuw fenomeen in Vietnam, daarom zullen sommige leveranciers als inhalig overkomen. Sommigen zullen zelfs proberen om van u te profiteren. Zij zullen onderhandelen over één prijs en uiteindelijk betaalt u een andere. Sprekend over onderhandelen, je mag bijna overal afdingen. Als u evenwel geen afdingvaardigheden hebt, moet u afzien van de aanschaf van teveel spullen. U zult anders worden opgelicht. Hoewel veel mensen er voor kiezen om Vietnam te verkennen met behulp van een gids, is het niet raadzaam zogenaamde toerpakketten te kopen. Een heleboel mensen zijn niet tevreden met wat ze krijgen en zijn van mening dat ze beter zelf een reis hadden kunnen samenstellen. Dat klopt eigenlijk ook wel. Het kan enige tijd kosten om uw eigen reisschema op te stellen, maar zolang u gedegen onderzoek doet, zult u prima in staat zijn uw eigen weg te gaan. Bovendien bespaart u zo geld dat u anders aan een gids zou uitgeven die of saaie dingen of weinig vertelt. Het is jammer dat Vietnam haar toergidsen niet beter opleidt maar uiteindelijk zullen zij zeker tot de conclusie komen dat het in hun eigen belang is om dit wel te doen. Qua huisvesting zijn de hotels in Vietnam aardig prijzig. Voorts is het geserveerde ontbijt meestal karig. Een goed idee is om in de steegjes te zoeken. Er zijn tal van hotels in Vietnam, meer dan je zou verwachten, maar als u in de steegjes zoekt, vindt u vele hotels die schoon zijn en voor betere prijzen. Hotels met een locatie aan de hoofdstraat profiteren van het feit dat zij meteen in het blikveld liggen, een reden waarom de hotels in de achterafsteegjes lagere tarieven kennen. Het eten in Vietnam zal u zeker bevallen. We kennen de Vietnamese keuken in de westerse landen, maar zoals u zich kunt voorstellen, is deze niet te vergelijken met de gerechten die door de Vietnamezen zelf worden gemaakt. Er zijn echter een paar dingen die u moet weten over Vietnamees voedsel. Bovenal moet u alleen eten op zeer drukke plaatsen. In de rij staan is mogelijk niet uw favoriete bezigheid, maar als een locatie druk is, kunt u er van op aan dat de koks hun branders de hele dag aan hebben. Bovendien verkopen ze dan altijd vers voedsel. Plaatsen met weinig klanten bereiden het eten vooraf en dat blijft dan te lang liggen in afwachting van klanten. Het bederft snel, en u krijgt last van uw maag. Een dergelijke gebeurtenis zal uw vakantie ruïneren. Ook wanneer u bij een straatverkoper wat soep koopt, moet u ervoor zorgen dat de soep langzaam in de pot gaarkookt. Hoewel dienstverleners een beetje hebberig kunnen overkomen en niet altijd erg aardig zijn, moet u beseffen dat de mensen die niet van het toerisme leven ongelooflijk aardig zijn. Het zijn gastvrije mensen met een warm hart die u niet anders dan zeer vriendelijk zullen bejegenen. Het Vietnamese volk is nieuwsgierig, en ze willen meer over u te weten komen. Ze hebben een heleboel verhalen, en zij zullen de tijd nemen om u daarop te trakteren. Het contrast tussen de lokale bevolking en de dienstverlenende sector is aanzienlijk, en u moet nooit Vietnam beoordelen aan de hand van het gedrag van de mensen die werkzaam zijn in het toerisme. Tot slot, de beste manier om Vietnam te verkennen is per trein. Op die manier kunt u het drukke verkeer vermijden alsmede het constante getoeter. Zo ziet u een heleboel mooie plaatsen op een rustige manier. Een kaartje kunt u het beste op het station kopen. Hotels vragen altijd naar uw volgende bestemming en bieden aan een ticket voor u te kopen. Zoals u zich kunt voorstellen, doen zij dat niet gratis. Gewoon uw eigen ticket kopen en zo wat geld besparen. Al met al, is Vietnam een land dat het bezoeken waard is. Er zijn vast enkele dingen die u waarschijnlijk niet zo leuk zult vinden, maar hetzelfde geldt voor elk land in de wereld. Er is geen perfecte plek waar alles precies gaat op de manier waarop u dat wilt.

Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot en reizen binnen een bepaald land. Het e-Visum is een alternatief voor visa die worden afgegeven bij binnenkomst van een land of voor een bezoek aan een ambassade/consulaat om een traditioneel papieren visum te verkrijgen. e-Visa zijn elektronisch gekoppeld aan het paspoort van de reiziger.

Onze service begint bij het geven van informatie. U kunt gebruik maken van onze actuele visumvereisten tool om uit te zoeken of u een visum nodig heeft. Het zit heel simpel in elkaar u hoeft ons alleen te vertellen waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Op basis van deze informatie vertellen wij u hoeveel het visum kost, het aantal binnenkomsten, de startdatum en geven u de mogelijkheid tot het direct aanvragen op onze site!

De beste plaats om deze informatie te vinden is ons visumvereistentool. Elk land heeft andere toegangsregels en visumkosten. Als u haast heeft, kunt u ook online aanvragen en op het formulier zult u ook deze informatie terugvinden.

Het hangt af van het land dat het visum afgeeft. Voor veel landen zoals voor ETA Australië en het e-Visum Turkije kan het proces via onze spoeddienst in 15 minuten worden uitgevoerd. Voor andere landen, zoals het Indiaas toeristenvisum, duurt het proces meestal 24 uur. De exacte tijd vindt u op elk aanvraagformulier. Wat wij garanderen is dat uw aanvraag met iVisa overal de snelste manier is.

De documenten moeten worden afgedrukt op een blanco vel A4 wit papier. Dubbelzijdig of verkleind printen wordt niet geaccepteerd.

Wij helpen u om uw visum op de eenvoudigste en snelste manier te verkrijgen. Door middel van gebruiksvriendelijke online aanvraagformulieren en een 24/7 klantenservice van wereldklasse maken we het hele visumproces snel en eenvoudig! Wijmaken ook gebruik van beproefde methodes als het gaat om de bescherming van uw gegevens en creditcard.

iVisa biedt twee soorten Visa aan: Elektronische visa (e-Visa) en traditionele papieren visa, afgaande op uw bestemming. Daarnaast bieden wij ook de volgende diensten/documenten aan die door bepaalde landen worden vereist: ETA (elektronische reistoestemming), Toeristenkaarten, Visum bij aankomst, pre-registratie/goedkeuringsformulier, Uitnodigingsbrieven voor Toeristen en de dienst Ambassade-inschrijving.

  1. Selecteer het land waarvoor u het visum aanvraagt
  2. Selecteer het type visum en lees de instructies zorgvuldig door.
  3. Selecteer Nu toepassen
  4. Vul het aanvraagformulier in
  5. Betaal met een Visa Card, Mastercard of andere debitcard.
  6. Wacht op goedkeuring via e-mail, download en print de e-Visa via uw account.
  7. Toon uw afgedrukte e-Visum aan de immigratiebeambte bij binnenkomst in het land.

We merken hierbij op dat de meeste landen de mogelijkheid bieden om een visum zonder bemiddelingskosten te verwerken. De belangrijkste reden is dat we duizenden visa per maand verwerken omdat we u tijd en frustratie willen besparen. Onze service omvat een eenvoudig te gebruiken website en aanvraagformulier. Het is veel eenvoudiger om uw aanvraag bij ons te doen, vooral voor mobiele gebruikers en grote groepen. Wij sturen al onze klanten het visum meerdere dagen voor het vertrek toe. Dit is vooral nuttig voor reizigers die het visum maanden van tevoren kopen. We hebben ook een 24-uurs klantenservice met professionals die gevestigd zijn in de Verenigde Staten en Engels spreken. Wij accepteren meerdere valuta's en onze website kan in meer dan 20 talen worden geraadpleegd. Wij geloven dat onze vergoeding uw tijd en gezond verstand waard is, maar onthoud wel dat alle overheden hun eigen "gratis" dienst hebben.

Als u uw aanvraag op onze site heeft ingediend, kunt u inloggen op uw account en uw bestelling/aanvraag opzoeken. Na ontvangst van de betaling wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Klik op de link in uw bevestigingsmail om een wachtwoord in te stellen of bezoek de pagina inloggen om het wachtwoord in te stellen en toegang tot het account te krijgen. Let op: in de meeste gevallen wordt uw visum via e-mail bij u afgeleverd en kunt u het na het inloggen in uw account vinden.

Als uw visumaanvraag niet wordt goedgekeurd door de overheidsinstantie, zullen wij zorgen voor een volledige terugbetaling onder onze goedkeuringsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via chat en wij zullen de door u betaalde kosten restitueren. Als er een fout is gemaakt bij uw aanvraag, zullen wij uw visum kosteloos opnieuw verwerken. Let op: terugbetalingen worden teruggestort op dezelfde creditcard die werd gebruikt.

Als wij uw visum nog niet hebben verwerkt, kunnen wij zonder problemen wijzigingen aanbrengen. Wij controleren uw gegevens ook op fouten. In het geval dat uw visum al is verwerkt en wij uw aanvraag hebben ingediend bij de juiste overheidsinstellingen, zullen sommigen dit accepteren en de wijzigingen doorvoeren, terwijl anderen dat niet doen. Neem onmiddellijk contact met ons op (bij voorkeur via chat) als u een fout in uw aanvraag opmerkt.

Sommige landen kunnen een bewijs van vaccinatie tegen gele koorts eisen als u aankomt uit een land met een risico op gele koorts. Meer info vindt u hier: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de passagier om deze regels te controleren voordat hij/zij naar het gekozen land reist.

Om uw factuur te downloaden, kunt u inloggen op uw account en deze daar direct downloaden.

U kunt het e-Visum opnieuw afdrukken vanuit uw e-mailaccount. U kunt het e-Visum ook opvragen en opnieuw afdrukken via uw iVisa-account.

Ja, het iVisa-systeem bewaart uw kredietkaartgegevens niet meer nadat de transactie is verwerkt.

Alle visa geven reizigers de toestemming om naar de locatie van binnenkomst van een land te reizen. Of u al dan niet toegang wordt verleend, beslist de Immigratiebeambte op het moment van aankomst.

Als uw visumaanvraag nog niet voor behandeling is ingediend, ontvangt u het volledige bedrag terug. Echter, als uw aanvraag reeds is verwerkt, dan kunnen wij geen terugbetaling verlenen.

Wanneer het visum naar u moet worden verzonden, is deze verzendtijd niet inbegrepen in de verwerkingsduur. Het is vanaf het moment dat wij uw aanvraag ontvangen tot en met het verkrijgen van de goedkeuring. De meeste visa (e-Visa) worden na goedkeuring per e-mail verzonden, zodat leveringstermijnen niet van toepassing zijn.

Nee, wij zijn niet aangesloten bij een overheidsinstantie. Wij zijn een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van visa voor reizigers wereldwijd.

Helaas kunnen we dat niet, omdat de overheidsinstanties ons niet op de hoogte stellen van de reden(en) achter de besluiten.

Als uw visum niet is goedgekeurd, adviseren wij u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade/consulaat voor meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn.

Wij accepteren Visa, Master Card, American Express en PayPal.

Alle burgers uit deze gebieden die een aanvraag indienen via onze website zullen hun aanvraag moeten laten behandelen met de nationaliteit zoals vermeld in hun paspoort. Als voorbeeld, een reiziger uit Puerto Rico zal zijn aanvraag verwerkt zien als een persoon die de Amerikaanse nationaliteit bezit. Dit geldt niet voor de reizigers in de categorie BOTC (British Overseas Territories Citizen) volgens de British Overseas Territories Act van 2002.

Need Help?