Uitgelicht op

Verkrijg Nu Online uw Toeristenkaart voor Mexico – over Land (FMM-formulier)

iVisa.com provides expedited processing and guidance for any visa application since 2013. We are not affiliated with any Government Department.

A visa is required. We can assist in processing this document.

Visa Type Visa Cost Service Fee Number of Entries Max Stay Visum Geldigheidsduur Processing Time
Tourist Card - Air
Visa Cost USD 0.00
Service Fee USD 20.00
Number of Entries Single
Max Stay 180 days
Visa Expires 180 days after arrival
Processing Time 30 minutes
Apply Now
Tourist Card - Land
Visa Cost USD 29.00
Service Fee USD 20.00
Number of Entries Single
Max Stay 180 days
Visa Expires 180 days after arrival
Processing Time 30 minutes
Apply Now

How to Apply: Tourist Card - Land

Fill out online application

"Vul onze eenvoudige online aanvraag in en betaal met creditcard of PayPal

Receive document via email

No need to deal with the embassy. We do it for you so you don't lose valuable time

Enter destination

Toon bij aankomst uw Paspoort en het door ons verstrekte Document

Apply Now

Learn More: Tourist Card - Land

In 2015 introduceerde het National Immigration Institute (INM) de toeristenkaart. De Forma Migratoria Múltiple (het FMM-formulier ofwel Toeristenkaart) is een toelatingsdocument dat wordt afgegeven aan vakantiegangers van bepaalde nationaliteiten. Dit formulier wordt ook wel aangeduid als toeristenvisum, ook al is het officieel geen visum. Aanvragers ontvangen na het invullen van het aanvraagformulier het FMM-formulier (Toeristenkaart) per e-mail.

iVisa biedt deze service omdat veel van onze klanten problemen hadden met lange rijen wachtenden bij de grensovergangen om de kaart te verkrijgen en ons bureau helpt u om deze lange wachttijden te vermijden. Bovendien betekent het verkrijgen van deze kaart dat u het formulier niet meer bij de grenscontrolepost hoeft in te vullen. Samenvattend kan het verkrijgen van deze kaart u tijd besparen, maar houd er rekening mee dat dit niet verplicht is en extra kosten met zich meebrengt.

Gebruik ons Visum Calculatortool

Calculate Visa Cost Before Applying

Onze klanten hebben geweldige verhalen over ons

Frequently Asked Questions

De Toeristenkaart voor Mexico ofwel het FMM-formulier ("Forma Migratoria Múltiple", voorheen FMT genoemd), is een kaart die vereist is voor alle buitenlandse reizigers die Mexico willen binnenkomen voor toeristische doeleinden en op geen enkele wijze betaalde werkzaamheden zullen verrichten.

We hebben het volgende nodig om uw aanvraag in te dienen:

  • Paspoort dat nog minstens 6 maanden geldig is
  • Credit-/debitcard of een PayPal-rekening voor betaling

De kosten voor de Toeristenkaart (over Land) bedragen 25 USD. Hier bovenop wordt voor standaardverwerking een extra vergoeding van 20 USD in rekening gebracht. Voor spoedverwerking en supersnelle verwerking bedragen de kosten respectievelijk 40 USD en 60 USD.

Dit is afhankelijk van de door u gekozen verwerkingmethode. Wij bieden drie opties:

  1. Standaardverwerkingstijd: 1 werkdag
  2. Spoedverwerking: 3 uur
  3. Supersnelle Verwerking: 30 minuten

De Toeristenkaart voor Mexico (over Land) is na aankomst 180 dagen geldig. Het is bedoeld voor één enkele inreis (single entry) met een maximum verblijf van 180 dagen.

Reizigers die Mexico willen bezoeken, dienen te beschikken over een een paspoort dat na de verwachte inreisdatum nog minimaal 6 maanden geldig is.

U kunt het maar één keer gebruiken, want het is slechts geldig voor één inreis.

U dient de Toeristenkaart (via de Lucht) aan te vragen, als u van plan bent om met het vliegtuig naar Mexico te gaan. Deze Toeristenkaart kunt u verkrijgen door hier te klikken

Ja. Maar reizigers die online een Toeristenkaart aanvragen MOETEN echter met het paspoort van het in aanmerking komende land de aanvraag indienen.

De Mexicaanse overheid vereist dat u binnen 30 dagen na het verkrijgen van de Toeristenkaart Mexico inreist. U kunt echter te allen tijde bij iVisa uw aanvraag indienen, want wij zullen eerst uw aanvraag op juistheid controleren en vervolgens wordt deze in de wachtrij geplaatst, tot het juiste moment is aangebroken om uw aanvraag te verwerken.

Nee, de Toeristenkaart is uitsluitend voor toeristische doeleinden bedoeld.

Met de Toeristenkaart (over Land) mag u maximaal 180 dagen in Mexico verblijven.

Mexico is een land dat openstaat voor het bedrijfsleven en veel mensen proberen te investeren in allerlei sectoren die mogelijk in opkomst zijn. Daarom sturen veel bedrijven afgevaardigden om te zien wat ze kunnen verwachten. Echter, om dat te laten gebeuren, en als dit ook het geval is met u, moet u misschien eerst wat zakelijke etiquette leren voordat u naar Mexico reist. Het is gewoon een kwestie van gezond verstand om meer te weten te komen over de zakelijke praktijken en gewoonten wanneer u naar het buitenland gaat. Immers, culturen zijn verschillend, en wat u als redelijk beschouwt in uw eigen land, kunnen andere culturen vreemd of zelfs ongepast en beledigend vinden. Mexico heeft niet veel regels, maar u moet ze in gedachten houden voordat u overweegt bijvoorbeeld een vergadering te organiseren. Allereerst zal niemand u ooit vragen om de taal te leren. Mexicanen spreken Spaans, maar u hoeft het niet te leren omdat u daar een zakelijke bijeenkomst hebt. De meeste afgevaardigden huren een tolk in. Zoals u zich kunt voorstellen, kan vloeiend Spaans spreken U helpen, maar het is onredelijk voor de Mexicanen om te verlangen dat U vloeiend Spaans spreekt wanneer u daar aankomt. Het is echter wel aan te raden om een aantal zinnen van te voren te leren, zoals: bedankt, excuseer mij en andere soortgelijke uitdrukkingen. Het is niet veel, maar uw inspanning zal zeer gewaardeerd worden. En dat kan u helpen om een goede verstandhouding tot stand te brengen. Een ding dat u zeker moet leren over Mexicanen is dat ze waarde hechten aan relaties. Ze zullen eerst contact willen maken voordat ze met u in zee gaan. Sommigen vinden dat misschien ver gezocht, maar dat is precies hoe Mexicanen werken. Verstandhouding is erg belangrijk voor hen. Daarom zullen ze veel tijd besteden aan het leren kennen van u. U gaat met hen lunchen en als u samen gaat eten, zult u waarschijnlijk niet over zaken praten. Zelfs als u een afstandelijk persoon bent, moet u een beetje iets over uzelf loslaten en beseffen dat dit de manier is waarop Mexicanen hun zaken doen. U wordt gevraagd naar uw persoonlijke leven en familie, en om u te leren kennen is dit een essentieel proces voor de Mexicanen. Het is aan te raden om ook naar hun wel en wee te vragen omdat U daarmee bewijst dat u geïnteresseerd bent in het opbouwen van een relatie. Wanneer u een vergadering moet organiseren, zorg er dan voor dat u dit ongeveer 2 weken van tevoren doet. U moet het een week van te voren bevestigen en nogmaals wanneer u in Mexico aankomt. Zorg ervoor dat de assistenten uw contacten hebben. U moet op tijd komen opdagen voor de vergadering, maar de Mexicaanse ambtenaren kunnen tot 30 minuten te laat zijn. Dat is niet iets waar u zich beledigd over moet voelen en het maken van een lang gezicht of een geïrriteerd gebaar vanwege dat is ongelooflijk beledigend. Zelfs als u zich ergert, laat u het niet zien. Het is geen goede manier om een vergadering te beginnen. Zodra de ambtenaren hun opwachting maken, is het gebruikelijk om uw visitekaartje uit te delen. Zorg er echter wel voor dat u een Spaanse versie op de achterkant hebt. Zij moeten ook uw achtergrond begrijpen. Voorts wanneer u een kaart overhandigt, zorg ervoor dat de kant met de Spaanse versie in de richting is van de ontvanger. Als u een agenda hebt, zorg er dan voor dat u daar ook een Spaanse versie van hebt. Verwacht echter niet dat de afgevaardigden de agenda volgen. Houd er rekening mee dat onderhandelingen bijna nooit in één vergadering plaatsvinden. Onderhandelen is prima, dus geef niet meteen vanaf het begin het beste aanbod. Verder, als er geen leidinggevende aanwezig is, verwacht dan ook niet dat er iets gebeurt. Mexicanen zijn zeer statusbewust en het hoger management neemt altijd deel aan het besluitvormingsproces. Echter, de tweede of derde bijeenkomst zal hoogstwaarschijnlijk zonder een leidinggevende plaatsvinden. Het is zijn of haar taak om een relatie met u op te bouwen, maar als dat eenmaal gebeurt, ziet u ze misschien nooit meer terug. U moet het als een goed teken beschouwen. Deadlines zijn erg ontspannen in Mexico, en het kan even duren voordat er een beslissing wordt genomen. U moet geduld hebben en wachten. Het is een vergissing om zaken snel te willen doen en de Mexicanen zullen denken dat u probeert zaken er door heen te duwen. Ook is het een vergissing om een advocaat bij de onderhandelingen te betrekken. U moet vertrouwen tonen. In de Mexicaanse cultuur is het heel belangrijk dat u betrouwbaar, eerlijk en open bent over alle dingen die u aangaan. Als het aankomt op kleding, moet u een conservatieve benadering kiezen. Zelfs als het buiten erg warm is, moet u een pak dragen. Een donkergekleurd pak is de beste keuze. Draag nooit een overhemd met korte mouwen en de das is niet optioneel. U mag uw jas uittrekken, maar al het andere uittrekken is gewoon beledigend. Vrouwen mogen niet te onthullend gekleed zijn en ze moeten nooit te strakke of te korte rokken dragen. Zoals hierboven vermeld, is een conservatieve benadering het beste voor zowel mannen als vrouwen. U zult graag zaken doen met Mexicanen. Het zijn grappige mensen, eerlijk en zeer gastvrij. Als u wordt uitgenodigd in iemands huis, zorg er dan voor dat u niet met lege handen komt. Behalve goudsbloemen en rode bloemen, zijn andere bloemen en snoepjes de beste keuze. Mexicanen openen hun cadeaus meteen. Als u een cadeau ontvangt, moet u het ter plekke openen en er erg enthousiast over doen, ook al vind u het item dat u hebt ontvangen niet leuk. Over het geheel genomen zijn de regels die gelden voor de zakenwereld van Mexico niets bijzonders. Hun cultuur heeft zijn eigenaardigheden, waar welke cultuur heeft dat niet? Het is niet anders dan normaal om uw gedrag aan te passen als u een vreemd land bezoekt en vooral als U indruk wilt maken. Hopelijk komen de bovengenoemde tips u van pas.

Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot en reizen binnen een bepaald land. Het e-Visum is een alternatief voor visa die worden afgegeven bij binnenkomst van een land of voor een bezoek aan een ambassade/consulaat om een traditioneel papieren visum te verkrijgen. e-Visa zijn elektronisch gekoppeld aan het paspoort van de reiziger.

Onze service begint bij het geven van informatie. U kunt gebruik maken van onze actuele visumvereisten tool om uit te zoeken of u een visum nodig heeft. Het zit heel simpel in elkaar u hoeft ons alleen te vertellen waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Op basis van deze informatie vertellen wij u hoeveel het visum kost, het aantal binnenkomsten, de startdatum en geven u de mogelijkheid tot het direct aanvragen op onze site!

De beste plaats om deze informatie te vinden is ons visumvereistentool. Elk land heeft andere toegangsregels en visumkosten. Als u haast heeft, kunt u ook online aanvragen en op het formulier zult u ook deze informatie terugvinden.

Het hangt af van het land dat het visum afgeeft. Voor veel landen zoals voor ETA Australië en het e-Visum Turkije kan het proces via onze spoeddienst in 15 minuten worden uitgevoerd. Voor andere landen, zoals het Indiaas toeristenvisum, duurt het proces meestal 24 uur. De exacte tijd vindt u op elk aanvraagformulier. Wat wij garanderen is dat uw aanvraag met iVisa overal de snelste manier is.

De documenten moeten worden afgedrukt op een blanco vel A4 wit papier. Dubbelzijdig of verkleind printen wordt niet geaccepteerd.

Wij helpen u om uw visum op de eenvoudigste en snelste manier te verkrijgen. Door middel van gebruiksvriendelijke online aanvraagformulieren en een 24/7 klantenservice van wereldklasse maken we het hele visumproces snel en eenvoudig! Wijmaken ook gebruik van beproefde methodes als het gaat om de bescherming van uw gegevens en creditcard.

iVisa biedt twee soorten Visa aan: Elektronische visa (e-Visa) en traditionele papieren visa, afgaande op uw bestemming. Daarnaast bieden wij ook de volgende diensten/documenten aan die door bepaalde landen worden vereist: ETA (elektronische reistoestemming), Toeristenkaarten, Visum bij aankomst, pre-registratie/goedkeuringsformulier, Uitnodigingsbrieven voor Toeristen en de dienst Ambassade-inschrijving.

  1. Selecteer het land waarvoor u het visum aanvraagt
  2. Selecteer het type visum en lees de instructies zorgvuldig door.
  3. Selecteer Nu toepassen
  4. Vul het aanvraagformulier in
  5. Betaal met een Visa Card, Mastercard of andere debitcard.
  6. Wacht op goedkeuring via e-mail, download en print de e-Visa via uw account.
  7. Toon uw afgedrukte e-Visum aan de immigratiebeambte bij binnenkomst in het land.

We merken hierbij op dat de meeste landen de mogelijkheid bieden om een visum zonder bemiddelingskosten te verwerken. De belangrijkste reden is dat we duizenden visa per maand verwerken omdat we u tijd en frustratie willen besparen. Onze service omvat een eenvoudig te gebruiken website en aanvraagformulier. Het is veel eenvoudiger om uw aanvraag bij ons te doen, vooral voor mobiele gebruikers en grote groepen. Wij sturen al onze klanten het visum meerdere dagen voor het vertrek toe. Dit is vooral nuttig voor reizigers die het visum maanden van tevoren kopen. We hebben ook een 24-uurs klantenservice met professionals die gevestigd zijn in de Verenigde Staten en Engels spreken. Wij accepteren meerdere valuta's en onze website kan in meer dan 20 talen worden geraadpleegd. Wij geloven dat onze vergoeding uw tijd en gezond verstand waard is, maar onthoud wel dat alle overheden hun eigen "gratis" dienst hebben.

Als u uw aanvraag op onze site heeft ingediend, kunt u inloggen op uw account en uw bestelling/aanvraag opzoeken. Na ontvangst van de betaling wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Klik op de link in uw bevestigingsmail om een wachtwoord in te stellen of bezoek de pagina inloggen om het wachtwoord in te stellen en toegang tot het account te krijgen. Let op: in de meeste gevallen wordt uw visum via e-mail bij u afgeleverd en kunt u het na het inloggen in uw account vinden.

Als uw visumaanvraag niet wordt goedgekeurd door de overheidsinstantie, zullen wij zorgen voor een volledige terugbetaling onder onze goedkeuringsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via chat en wij zullen de door u betaalde kosten restitueren. Als er een fout is gemaakt bij uw aanvraag, zullen wij uw visum kosteloos opnieuw verwerken. Let op: terugbetalingen worden teruggestort op dezelfde creditcard die werd gebruikt.

Als wij uw visum nog niet hebben verwerkt, kunnen wij zonder problemen wijzigingen aanbrengen. Wij controleren uw gegevens ook op fouten. In het geval dat uw visum al is verwerkt en wij uw aanvraag hebben ingediend bij de juiste overheidsinstellingen, zullen sommigen dit accepteren en de wijzigingen doorvoeren, terwijl anderen dat niet doen. Neem onmiddellijk contact met ons op (bij voorkeur via chat) als u een fout in uw aanvraag opmerkt.

Sommige landen kunnen een bewijs van vaccinatie tegen gele koorts eisen als u aankomt uit een land met een risico op gele koorts. Meer info vindt u hier: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de passagier om deze regels te controleren voordat hij/zij naar het gekozen land reist.

Om uw factuur te downloaden, kunt u inloggen op uw account en deze daar direct downloaden.

U kunt het e-Visum opnieuw afdrukken vanuit uw e-mailaccount. U kunt het e-Visum ook opvragen en opnieuw afdrukken via uw iVisa-account.

Ja, het iVisa-systeem bewaart uw kredietkaartgegevens niet meer nadat de transactie is verwerkt.

Alle visa geven reizigers de toestemming om naar de locatie van binnenkomst van een land te reizen. Of u al dan niet toegang wordt verleend, beslist de Immigratiebeambte op het moment van aankomst.

Als uw visumaanvraag nog niet voor behandeling is ingediend, ontvangt u het volledige bedrag terug. Echter, als uw aanvraag reeds is verwerkt, dan kunnen wij geen terugbetaling verlenen.

Wanneer het visum naar u moet worden verzonden, is deze verzendtijd niet inbegrepen in de verwerkingsduur. Het is vanaf het moment dat wij uw aanvraag ontvangen tot en met het verkrijgen van de goedkeuring. De meeste visa (e-Visa) worden na goedkeuring per e-mail verzonden, zodat leveringstermijnen niet van toepassing zijn.

Nee, wij zijn niet aangesloten bij een overheidsinstantie. Wij zijn een particulier bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van visa voor reizigers wereldwijd.

Helaas kunnen we dat niet, omdat de overheidsinstanties ons niet op de hoogte stellen van de reden(en) achter de besluiten.

Als uw visum niet is goedgekeurd, adviseren wij u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade/consulaat voor meer informatie over wat uw mogelijkheden zijn.

Wij accepteren Visa, Master Card, American Express en PayPal.

Alle burgers uit deze gebieden die een aanvraag indienen via onze website zullen hun aanvraag moeten laten behandelen met de nationaliteit zoals vermeld in hun paspoort. Als voorbeeld, een reiziger uit Puerto Rico zal zijn aanvraag verwerkt zien als een persoon die de Amerikaanse nationaliteit bezit. Dit geldt niet voor de reizigers in de categorie BOTC (British Overseas Territories Citizen) volgens de British Overseas Territories Act van 2002.

Need Help?